Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Strada I.L.Caragiale arata in continuare de parca ar fi cazut o bomba, cu toate ca trebuia finalizata de mai bine de o luna. Vezi cum arata restul zonei Garii GALERIE FOTO

Publicat:

Strada I L toate ca primarul anunta ca termen de finalizare data de 20 iunie, adica acum mai bine de o luna si jumatate, trotuarul strazii I.L.Caragiale din zona garii din Cluj arata in continuare ca dupa bombardament, pietonii fiind nevoiti sa circule pe carosabil din cauza molozului.

Foto: Strada I.L.Caragiale 2   

Trotuarele sunt pline de materiale de constructii si pietris, insa escavatoarele stau in plina zi nefolosite, in afara de omul de ordine care le pazeste nefiind de gasit nici urma de muncitor.

Foto: Escavatoare
Foto:…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copac cazut pe carosabil, pe o strada din Alba Iulia

14:25, 11.05.2024 - Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine, sambata, pentru degajarea unui arbore cazut pe carosabil, pe strada Octavian Goga. Forțe alocate: o ASAS, anunța ISU Alba. Post-ul Copac cazut pe carosabil, pe o strada din Alba Iulia apare prima data in ProAlba .

COS raporteaza un volum de business de 29 milioane euro in 2023. Compania a investit 1,8 milioane de euro in ultimii doi ani. ”Ne asteptam ca in special sectorul sanatatii sa beneficieze de investitii care sa modernizeze interioarele unitatilor sanitare”

17:55, 25.04.2024 - ”COS, furnizor de servicii integrate de fit – out, raporteaza un volum de business de 29 de milioane de euro in 2023. Pe o piata a birourilor stagnanta din punct de vedere al ofertei de noi cladiri livrate anul trecut, compania isi consolideaza activitatea cros – sectoriala si la nivel national, diversificandu-si…

Zapada care a cazut in judetul Cluj a rupt copaci si stalpi de curent

10:06, 22.04.2024 - Vremea s-a racit in toata tara, iar in judetul Cluj au cazut la sfarsitul spatamanii trecute cantitati insemnate de zapada in zona de munte, fiind necesare chiar deszapeziri pe unele drumuri judetene.

Femeie reținuta de polițiști pentru ca a gasit pe strada și și-a insușit o poșeta cu bani, acte și telefoane

10:10, 21.04.2024 - O femeie in varsta de 43 de ani, din Maramureș, a fost reținuta, deoarece a gasit o poșeta cu bani și telefoane și nu a predat-o poliției. Totul s-a petrecut in spatele unui bloc din zona Garii CFR Arad.

Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei”

15:10, 18.04.2024 - Continue reading Arhitectul-șef al județului despre urbanismul din Aiton, o comuna de langa Cluj: “ Exemplele bune continua sa apara și cred ca vor duce la pastrarea unui sat frumos prin integrarea noilor construcții in specificul zonei” at Info real.

Citește ce legatura exista intre Avram Gal și un tanar gasit in stare de semiconștiența pe o strada din Campia Turzii!

13:30, 12.04.2024 - Seara trecuta pe strada Republicii din Campia Turzii s-a produs un incident care putea sa aiba urmari grave. Noroc cu intervenția prompta a politicianului Avram Gal și a unul echipaj de poliție. Avram Gal spune ca se intorcea de la un eveniment cand pe strada Republicii din localitate a observat un…

Un tanar orfan din Cluj a imparțit pizza pe strada și la o casa de batrani: ”Dar din dar se face Rai!” - VIDEO

13:40, 10.03.2024 - Un tanar orfan din Cluj, crescut la o casa de copii, face gesturi pe care mulți le cred banale, dar care inseamna foarte mult. A darui puțin din puțin poate fi o lecție pentru toți. Remus Rostaș a fost abandonat de mic copil, dar neajunsurile vieții l-au facut ca fie mai bun. El a facut și alte…

Scene impresionante in Baia Mare: Un grup de tineri ajuta un batran cazut pe strada

10:55, 07.03.2024 - O zi aparent obișnuita in orașul Baia Mare s-a transformat brusc intr-un moment de incercare, dar și de solidaritate exemplara, atunci cand mai mulți tineri au intervenit in ajutorul unui batran aflat in dificultate. Incidentul a avut loc in zona Vivo Mall, in timp ce batranul incerca sa traverseze…


Ce parere ai despre aceasta stire?