Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Statul Islamic se confruntă cu probleme: Tot mai mulţi terorişti părăsesc organizaţia

Publicat:

In ultimele zile, in Rakka, centrul asa-zisului Califat ISIS, 200 de militanti ai gruparii teroriste au parasit gruparea si au inceput sa lupte de partea rivalilor. Intr-o filmare aparuta pe site-urile arabe, un tanar dezertor povesteste de ce a rupt legaturile cu :

"Ne-au ucis, ne-au numit infideli, ne-au deranjat destul de mult, chiar si acasa. S-au indoit de noi. Noi i-am sustinut, iar ei s-au indoit de noi", spune unul dintre dezertori.

”, in weekend, dezertorii au ajutat poporul sirian sa recupereze controlul asupra a cinci cartiere din…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Teama premierului Poloniei

18:26, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate „atacul brutal” comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina „un pretext” pentru o „escaladare a violentei”, relateaza AFP. „Polonia condamna cu…

Atacul de la Moscova. Polonia spera ca tragedia sa nu fie un pretext pentru escaladarea violențelor

17:46, 23.03.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a condamnat sambata cu fermitate "atacul brutal" comis vineri seara la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 133 de morti, exprimandu-si in acelasi timp speranta ca acesta sa nu devina "un pretext" pentru o "escaladare a violentei", relateaza AFP."Polonia condamna cu…

Rusia a revendicat controlul asupra unui sat din apropiere de Bahmut

14:50, 23.03.2024 - Armata rusa a sustinut sambata ca a preluat controlul asupra satului Ivanivske, langa Bahmut, in estul Ucrainei, in ceea ce ar fi un nou avans intr-o zona importanta in care Rusia se afla in ofensiva de mai multe saptamani, relateaza AFP.

Armata rusa marșaluiește pe frontul din Ucraina: A preluat controlul asupra unui sat din apropiere de Bahmut

14:40, 23.03.2024 - Armata rusa a sustinut sambata ca a preluat controlul asupra satului Ivanivske, langa Bahmut, in estul Ucrainei, in ceea ce ar fi un nou avans intr-o zona importanta in care Rusia se afla in ofensiva de mai multe saptamani, relateaza AFP.Fortele Moscovei au "eliberat satul Krasnoe", fosta…

ONU: Rusia iși consolideaza controlul in teritoriile ocupate din Ucraina printr-un „climat de frica”

18:50, 20.03.2024 - Rusia iși consolideaza ilegal controlul asupra teritoriului ucrainean ocupat prin crearea unui „climat de frica”, cu practici precum detenția arbitrara, uciderea și tortura, a declarat pentru Reuters șefa unei misiuni de raportare a ONU din Ucraina.

Misiunea ONU in Ucraina afirma ca Rusia isi consolideaza prin teama controlul in teritoriile ucrainene ocupate

16:55, 20.03.2024 - Danielle Bell, sefa Misiunii ONU pentru Monitorizarea Drepturilor Omului in Ucraina (HRMMU), a declarat miercuri agentiei Reuters ca Rusia creeaza un climat de teama, prin detentii arbitrare, omoruri si tortura, pentru a-si consolida ilegal controlul in teritoriile ucrainene ocupate.

Cum se organizeaza „alegeri prezidențiale” in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa FOTO

15:45, 12.03.2024 - Kremlinul și-a trimis deja agenții electorali in teritoriile ucrainene ocupate de armata rusa pentru a colecta „voturi” pentru așa-zisele alegeri prezidențiale prevazute sa aiba loc de vineri pana duminica in Rusia.

Rusia revendica controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei

16:56, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat joi ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire, la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?