Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Starletă a filmelor pentru adulți, găsită moartă într-o cutie. Avea 24 de ani și fusese dată dispărută

Publicat:

Descoperire șocanta intr-un deșert din Nevada. O tanara de 24 de ani, actrița in filme pentru adulți și influencer, a fost gasita moarta intr-o cutie, la cateva luni de cand a fost data disparuta. Inainte de acest lucru, fusese și pradata.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cutremurator! Raisa, fetița de doi ani din Dolj care fusese data disparuta, gasita moarta

11:46, 28.05.2024 - Deznodamant cutremurator al cautarilor ample derulate inca din ziua precedenta pentru gasirea unei fetițe de doi ani și cinci luni, din Dolj. Conform unor informații de ultima ora, copila a fost gasita fara suflare. Raisa, fetita data disparuta luni, a fost gasita moarta, la cateva sute de metri de…

Fetița de doi ani disparuta in Dolj a fost gasita moarta. Trupul neinsuflețit al Raisei se afla la cateva sute de metri de casa

11:30, 28.05.2024 - Ieri, o fetița de doi ani a disparut in Dolj, iar astazi, copila a fost gasita moarta intr-o rapa, cu urme de violența. Trupul neinsuflețit al Raisei a fost descoperit de polițiști la cațiva metri de casa.

Fetița de 2 ani disparuta de acasa a fost gasita moarta, dupa aproape 24 de ore de cautari

11:21, 28.05.2024 - O fetita de doi si cinci luni din comuna Breasta, judetul Dolj, a fost gasita moarta. Copila a fost cautata de peste o suta de politisti, jandarmi, pompieri si voluntari dupa ce a disparut, luni, de la locuinta parintilor.

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

O fetita de 8 ani din Botosani, data disparuta de acasa, a fost gasita moarta la marginea padurii

07:50, 25.05.2024 - O fetita de 8 ani din județul Botoșani, care fusese data disparuta vineri seara, a fost gasita decedata, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o liziera de salcami de la marginea satului Jijia, comu,na Albești. Se presupune ca a fost ucisa, peste o suta de persoane cautand suspectul.

A fost gasita moarta tanara insarcinata, care fusese data disparuta! Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie / FOTO

14:30, 21.04.2024 - o tanara insarcinata, disparuta de o saptamana, a fost gasita fara viața intr-o fașie forestiera. Ana-Maria, in varsta de 19 ani și aflata in șase luni de sarcina, și-a parasit locuința pe data de 12 aprilie, dar nu s-a mai intors acasa. Ce mesaj i-a trimis iubitului ei inainte de tragedie.

Ultima ora! Tanara insarcinata, disparuta acum 8 zile din Orhei, gasita moarta

13:35, 20.04.2024 - Ana- Maria Guja, tanara insarcinata de 19 ani, disparuta din data de 12 aprilie ar fi fost gasita, moarta. Despre asta a anunțat blogherul Eugen Luchianciuc. Potrivit lui, corpul neinsuflețit al fetei a fost gasit in preajma unui iaz la cațiva kilometri de casa șoferului.

Moarte misterioasa la Timișoara – o femeie disparuta de cateva zile a fost gasita moarta

22:10, 19.03.2024 - Descoperire macabra la Timișoara. La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de catre o femeie cu privire la faptul ca de mai multe zile nu poate lua legatura cu fiica sa. Polițiștii s-au deplasat de urgența la fața locului, unde au constatat faptul…


Ce parere ai despre aceasta stire?