Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stallone, lovit de o nouă tragedie: actorul şi-a pierdut sora, după ce luna trecută i-a murit fiul

Publicat:

Fara îndoiala, este greu încercat de soarta. Dupa ce luna trecuta, starul de la Hollywood si-a îngropat fiul, pe Sage (36 de ani), luni, actorul a mai primit o veste dura.

Sora sa vitrega, a pierdut batalia cu un cancer pulmonar, la numai 48 de ani. Ea a dorit sa îsi petreaca ultimele zile ale vietii la resedinta mamei sale, din , aceasta oferind vestea decesului presei americane.

"Am îmbratisat-o, i-am spus cât de bine arata si a închis ochii, ca si cum ar dormi. Toni…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la un bazin de inot din Timișoara: Un tanar a murit in absența salvamarilor. Poliția a inceput o ancheta

14:40, 29.05.2024 - Eveniment tragic, produs marți, 28 mai, seara, la bazinul de inot din zona Dacia scoate la iveala nereguli grave in funcționarea complexului de inot din Timisoara. Un tanar de 32 de ani, D.S., a fost gasit inecat. Descoperirea a fost facuta in jurul orei 20.00, cand un angajat a observat trupul plutind…

TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator

13:41, 10.05.2024 - Eveniment TRAGEDIE la Orbeasca / Un copil a murit dupa ce a fost lovit de un buldoexcavator mai 10, 2024 12:37 Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au intocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa și efectueaza cercetari, in cazul unui accident rutier…

TRAGEDIE IN VINEREA MARE LA BORȘA: Un scuterist de 36 ani a murit dupa ce s-a lovit de un stalp – ACTUALIZARE

20:50, 04.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a produs aseara la Borșa. Din pacate evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unui localnic in varsta de doar 36 ani. The post TRAGEDIE IN VINEREA MARE LA BORȘA: Un scuterist de 36 ani a murit dupa ce s-a lovit de un stalp – ACTUALIZARE first appeared on Informatia Zilei…

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un barbat de 33 de ani a murit lovit de un TIR, dupa ce a incercat sa traverseze Autostrada Soarelui

11:30, 01.04.2024 - Un barbat de 33 de ani a fost accidentat mortal de un autotren, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a incercat sa traverseze ca pieton Autostrada Soarelui in zona localitatii Cernavoda.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?