Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialiștii de la marile companii IT preferă să își înscrie copiii la școli care nu pun accent pe computere

Publicat:

Mulți specialiști IT din Silicon Valley, care lucreză companii precum Apple, Google, Yahoo sau Hewlett-Packard, preferă să își înscrie copiii la școli în care pun accent pe cunoașterea realității imediate, nu pe cea virtuală, informează ziarul spaniol &"'', citat de Agerpres.

Un sistem pedagogic axat pe stimularea curiozității și creativității elevilor, cunoscut sub numele de &"Waldorf&", câștigă tot mai multă popularitate în statul american…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

mulți copii adulți sunt susținuți financiar de catre parinți

09:50, 24.03.2024 - Aproape jumatate dintre parinții americani iși ajuta copiii adulți sa acopere costurile de trai – unii dintre ei spunand ca dependența copiilor lor creeaza presiune asupra propriilor lor finanțe, scrie The Guardian. Roberto, in varsta de 60 de ani, din Santa Cruz, California, ii da fiului sau adult…

Aderarea la OCDE, dar cu ce preț? Romanii care ar putea plati impozit aproape dublu la salariu / Documentul-bomba de pe masa lui Marcel Ciolacu

10:10, 14.03.2024 - Impozitarea progresiva a salariilor și creșterea taxelor pe proprietate sunt doar cateva dintre propunerile pe care OCDE le face Guvernului condus de Marcel Ciolacu, dupa ce secretarul general al instituției, aflat in vizita la București, s-a intalnit cu primii oameni in stat, informeaza Antena3 CNN.…

Primaria Municipiului Ramnicu Valcea și partenerii sai din societatea civila incep ultima etapa a proiectului “Parteneriat pentru politica de coeziune”, cu sprijinul experților OCDE

23:56, 13.03.2024 - In perioada martie-mai 2024 este organizat primul juriu al cetațenilor din Ramnicu Valcea. Scrisorile au fost trimise la 2000 de adrese, selectate in mod aleatoriu, iar locuitorii care au primit una din cele 2000 de scrisori mai pot trimite Primariei Municipiului Ramnicu Valcea acordul de participare…

Nicolae Ciuca, discuții cu șeful OECD: Lucrez la acest obiectiv cu aceeași forța ca atunci cand eram premier

13:01, 13.03.2024 - Presedintele Senatului Nicolae Ciuca l-a primit, miercuri la Palatul Parlamentului pe Mathias Cormann, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica. Discutiile dintre cei doi au fost despre nivelul la care se afla aderarea Romaniei la organizatie, detalii din Studiul…

Secretarul general al OCDE: Romania ar putea lua in considerare un sistem de impozitare progresiv

17:50, 12.03.2024 - Romania ar putea lua in considerare un sistem de impozitare progresiv pentru a reduce diferenta dintre persoanele care au venituri foarte mari si persoanele cu venituri foarte mici, a declarat, marti, secretarul general al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), Mathias Cormann.

Ciolacu: Obtinerea statutului de membru al OCDE, un important obiectiv strategic al Romaniei. Discuții cruciale, marți, la Guvern

18:36, 11.03.2024 - Potrivit comunicatului, premierul Marcel Ciolacu va gazdui, marti la Palatul Victoria, evenimentul de lansare a Studiului Economic 2024 pentru Romania, elaborat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), in prezenta Secretarului General al OCDE, Mathias Cormann.La eveniment vor…

Turnura neașteptata pentru pensiile private: 8 milioane de romani ar putea sa finanteze datoria SUA, Canada, Columbia, Australia

23:30, 08.03.2024 - 8 milioane de salariati romani ar putea ca in curand sa finanteze prin fondurile de pensii private datoria SUA , Canada, Columbia, Australia si a altor state OCDE. Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), sub semnatura noului presedinte Alexandru Petrescu, intentioneaza sa largeasca universul investitional…

Nu doar in Romania - Elevii se descurca tot mai greu la matematica. De vina e considerata pandemia

07:30, 06.03.2024 - Copiii din familiile cu venituri mici din Anglia sunt mai in urma la matematica decat erau inainte de pandemie, potrivit unui studiu. Decalajul de performanța la matematica pentru elevii defavorizați din școlile primare a crescut de la o medie de 6,9 luni la 8,7 luni, potrivit studiului realizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?