Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soţia lui John Legend, cel mai sexy bărbat în viaţă conform revistei People, a apărut în costum de baie. Chrissy Teigen e plină de celulită şi vergeturi

Publicat:

a atras mereu atentia asupra sa atunci cand a venit vorba despre aspectul fizic. A facut declaratii deranjante pentru unele femei, altele au aplaudat-o pentru initiativele sale. Acum, sotia lui a aparut in costum de baie cu celulita la vedere.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Buzau și un barbat din Braila au trait miracolul unei noi șanse la viața prin transplant, in Saptamana Mare

15:20, 08.05.2024 - Cei doi pacienți, aflați in stare critica, au primit rinichii de care aveau nevoie de la un donator aflat in moarte cerebrala din Bulgaria, iar medicii ieșeni s-au mobilizat atat pentru prelevare cat și pentru realizarea transplantului, cu succes.   In timp ce majoritatea romanilor au fost liberi de…

Un barbat din Suceava a dezgropat un mort pentru ca i-a aparut in vis. Raposatul i-ar fi transmis ca este inca in viața

18:10, 02.04.2024 - Polițiștii din localitatea suceveana Ipotești au fost sesizați marți, 2 aprilie 2024, printr-un apel la 112 de catre preotul paroh al bisericii cu hramul „Sfanta Treime” din Corocaiești, despre faptul ca un mormant situat in cimitirul nou a fost profanat.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Soția lui Pepe a vorbit despre relația cu artistul. Ce se intampla in casnicia lor. „Ne-am asumat asta. Sunt momente cand el este mai dur”

11:15, 27.02.2024 - Pepe și Yasmine formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au casatorit in secret, chiar inainte sa devina parinți, iar acum, aceștia fac noi declaratii despre cum merg lucrurile in relația lor.Yasmine Ody i-a daruit lui Pepe un baietel, in urma cu doi ani, iar de atunci viața…

Un barbat din Argeș si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de 8 ani. Cand femeia vrut sa renunte, a amenintat-o ca ii omoara copilul

09:51, 21.02.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Arges pentru 24 de ore dupa ce si-a obligat sotia sa se prostitueze timp de opt ani, iar cand femeia a vrut sa renunte a amenintat ca o omoara pe ea, dar si pe fiul lor daca ia aceasta decizie.

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".


Ce parere ai despre aceasta stire?