Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorina Pintea, despre proiectul „Dăruieşte Viaţă“: „Nu fac plângere la DNA. Am dat bani pentru un RMN peste care plouă

Publicat:

Ministrul demis al Sanatatii, , a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, referitor la proiectul”, ca este o „initiativa extraordinara” sa construiesti un spital, insa, atunci cand statul este implicat are obligatia sa se asigure ca totul este in regula.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul ministru al sanatații, Sorina Pintea a fost condamnata la inchisoare cu executare de Tribunalul Cluj

15:25, 26.04.2024 - Sorina Pintea, fost ministru al Sanatații a fost condamnata la 3 ani și 6 luni de inchisoare pentru luarte de mita in forma continuata. Instanta a mai hotarat sa ii fie interzis Sorinei Pintea sa fie aleasa in functii publice sau sa ocupe functia de manager in cadrul unui spital public, pe o durata…

Un director din Ministerul Energiei explica de ce nicio companie nu este interesata de hidrocentrala Tarnița, „proiectul de suflet” al lui Burduja

14:00, 18.04.2024 - Realizarea hidrocentralei cu acumulare prin pompaj Tarnița-Lapuștești costa prea mult și nu se justifica prețul, spune Cristian Ilie, director de Eficiența Energetica in Ministerul Energiei. Ministrul de resort, Sebastian Burduja, a declarat aceasta hidrocentrala ca fiind proiectul sau de suflet și…

PSD și PNL resping cererea USR ca ministrul Rafila sa clarifice situația primului Spital oncologic pentru copii

16:50, 16.04.2024 - USR a depus cerere, la Biroul Permanent al Camerei Deputaților, pentru ca ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, sa fie chemat in Parlament pentru a clarifica situația primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Trauma. Majoritatea PSD-PNL a respins solicitarea USR. „Rafila iși dovedește,…

Acuzatii fara precedent la adresa lui Alexandru Rafila: „Asta face ministrul Sanatații de cateva luni. Abuz, manipulare și bete in roate”

11:00, 14.04.2024 - Dupa ce, sambata, in cadrul unui interviu, ministrul Alexandru Rafila a acuzat ONG-ul Daruieste Viata ca refuza sa puna la dispozitia ministerului documentele legate de noul spital, Oana Gheorghiu i-a dat acestuia o replica dura.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Franța renunța la ajutorul pentru inchirierea mașinilor electrice, dupa prea multe cereri. Proiectul este „victima propriului succes”

15:51, 13.02.2024 - Franța oprește schema de inchiriere a mașinilor electrice in valoare de 100 de euro pe luna, dupa o cerere uriașa. Ministrul industriei și energiei spune ca schema de ajutor pentru gospodariile cu venituri mici și de reducere a emisiilor este „victima propriului succes”, informeaza The Guardian.

Federația Sanitas a avut noi negocieri cu miniștrii Sanatații și Muncii

10:35, 12.02.2024 - In timp ce cu ministrul Muncii s-a stabilit ca pana la sfarșitul acestei luni sa fie elaborat actul normativ privind creșterile salariale cu 20% incepand cu 1 martie 2024, cu ministrul Sanatații s-au stabilit termenele și comisiile de negociere a anexelor la Contractul colectiv de munca.   Federația…


Ce parere ai despre aceasta stire?