Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorana Darclee are o relație apropiată cu tatăl său, dincolo de moarte. Ce mesaje primește fosta membră ASIA: „Îmi arată...”

Publicat:

pastreaza vie amintirea tatalui sau. Aceasta are o relație foarte buna chiar și dincolo de moarte și a recunoscut ca a primit numeroase semne de la el. De cateva ori i-a cerut ajutorul și nu a intarziat sa apara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Oana Roman primește „mesaje de dincolo” de la Mioara Roman. Ce a vrut sa-i transmita mama ei la doua luni de la moartea sa

17:21, 04.05.2024 - Oana Roman le-a povestit urmaritorilor sai despre modalitatea in care mama ei incearca sa ii transmita mesaje din lumea de dincolo chiar in Saptamana Mare! Iata cum și-a dat seama ca mama ei vrea sa ii spuna ceva!

Claudia Iosif a fost ceruta in casatorie de un fan. Ce reacție a avut fosta iubita a lui Dorian Popa: „Arat a femeie care vrea sa se marite?”

16:00, 29.04.2024 - Claudia Iosif a fost asaltata cu mesaje de fani dupa desparțirea de Dorian Popa. In prezent, fosta partenera a cantarețului e singura, deși a fost ceruta in casatorie pe rețelele de socializare. Dupa 11 ani de relație, Claudia Iosif, cunoscuta drept Babs, și Dorian Popa s-au desparțit. Deși mulți se…

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Prima executie in Georgia, din ultimii 4 ani: Willie James Pye a fost condamnat la moarte dupa ce și-a violat și ucis fosta iubita

11:15, 21.03.2024 - Statul american Georgia a procedat miercuri la prima sa executie dupa 2020, cea a unui american condamnat in 1996 la pedeapsa capitala pentru rapirea, violarea si uciderea fostei sale partenere, relateaza AFP.

Nicușor Dan spune ca are o relație foarte buna cu Bujduveanu: „Am vorbit azi prin mesaje. Mi-a dat o maimuța din asta, de pe telefon”

15:20, 20.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat miercuri, la Interviurile Digi24.ro, dupa ce l-a lasat fara atribuții pe viceprimarul liberal Stelian Bujduveanu, ca „este o decizie logica, pentru ca nu poate fi in doua locuri in același timp” și ca nu este vorba despre razbunare. Edilul a mai afirmat ca…

Știrile Antena Stars. Dana Savuica primește mesaje indecente de la admiratori. Ce le transmite, la randul ei, fanilor: „Sa treaca peste limita bunului simț...” / VIDEO

17:00, 15.02.2024 - Dana Savuica a implinit, de curand, 54 de ani, iar vedeta spune ca este la fel de curtata ca in tinerețe și ca uneori admiratorii au mers prea departe, asta pentru ca i-au trimis mesaje indecente. Ce a avut sa le transmita, la randul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?