Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ. Alege-ti parlamentarul de Cluj!

Publicat:

SONDAJ. Alege-ti parlamentarul de Cluj! Ziua de Cluj te provoaca la un exercitiu util inainte de alegerile parlamentare din 11 decembrie. Iti punem la dispozitie un sondaj in cadrul caruia poti vota partidul preferat sau ne poti spune daca nu te-ai decis inca, daca intentionezi sa nu mergi la urne sau daca iti vei anula buletinul de vot, in semn de protest fata de clasa politica.

În 11 decembrie, esti chemat la urne pentru a-i alege pe ocupantii celor 10 fotolii de deputat si patru de senator, care sunt rezervate Clujului în viitorul Parlament.

Partidele încearca…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Emil Moldovan a ramas demn. Nu a parasit PMP Turda pentru AUR, cum a facut Adrian Nap și cațiva apropiați!

20:01, 19.04.2024 - Fostul consilier local și fost candidat al PMP Turda la alegerile locale din 2016 și 2020, Emil Moldovan, a ramas in PMP, in ciuda faptului ca Adrian Nap și cașiva apropiați, printre care și consilierul local Kolozsi Atilla, au ales sa plece la AUR, motivand ca ”nu se poate candida” din partea PMP.…

Judecatoria Turda l-a validat pe Cristian Felezeu drept consilier local din partea PMP Turda, dupa mai bine de un an de procese!

11:30, 17.02.2024 - Cristian Felezeu a fost validat ieri de catre Judecatoria Turda drept consilier local, mandatul sau fiind obținut in urma demisiei inaintate de Emil Moldovan, la finele anului 2022, din motive personale. Ulterior, cea care a invocat dreptul de a ocupa locul vacant a fost Minerva Ploscar, care era membrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?