Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soarta Ucrainei se decide azi în Belarus?

Publicat:

Minskul gazduiește marți un important summit intre țarile (Rusia, Belarus, Kazahstan) și Ucraina, pretext care ar putea servi unei intalniri directe intre președintele Federației Ruse, , și cel al Ucrainei, Petro Poroșenko. La reuniune participa și lideri ai : , Inaltul reprezentant UE pentru , comisarul UE al Energiei, , si comisarul UE al Comertului, .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia: Vladimir Putin a depus juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte

15:41, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus marti juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte al Federatiei Ruse, cu o durata de sase ani, intr-o ceremonie boicotata de SUA si de multe tari ale Uniunii Europene din cauza razboiului din Ucraina, informeaza Reuters si AFP. Intr-o ceremonie oficiala organizata la Marele…

Vladimir Putin a depus juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte FOTO

13:35, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus marti juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte al Federatiei Ruse, cu o durata de sase ani, intr-o ceremonie boicotata de SUA si de multe tari ale Uniunii Europene din cauza razboiului din Ucraina, informeaza Reuters si AFP.

VIDEO/ Vladimir Putin a fost investit, din nou, in funcția de președinte - Primele declarații ale liderului de la Kremlin

13:15, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus marti juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte al Federatiei Ruse, cu o durata de sase ani, intr-o ceremonie boicotata de SUA si de multe tari ale Uniunii Europene din cauza razboiului din Ucraina, informeaza Reuters si AFP, potrivit Agerpres.

Rusia, o amenințare existențiala pentru Europa: Se confrunta cu doua razboaie

06:35, 06.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza...

Borell avertizeaza ca Rusia este o 'amenintare existentiala' pentru Europa: 'Putin nu se va opri in Ucraina'

19:05, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o "amenintare existentiala" pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Josep Borrell considera ca Rusia este o amenintare existentiala pentru Europa

15:10, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o amenintare existentiala pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Ungaria este singurul stat din UE care nu a transmis condoleanțe familiei lui Alexei Navalnii.

17:46, 25.02.2024 - La o saptamana de la decesul lui Alexei Navalnii, Guvernul lui Viktor Orban nu a abordat inca aceasta tema. Potrivit publicației ungare „Nepszava”, Ungaria este singurul stat membru al Uniunii Europene ale carui lideri nu au emis declarații sau condoleanțe catre familia opozantului rus decedat. Președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?