Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SNOOKER. FINALA, duminică, ora 15.00. Ronnie vs. Selby! O’Sullivan şi Davis au sedus publicul din Ardeal în demonstrativul de la Sala Polivalentă!

Publicat:

UPDATE. Ronnie O'Sullivan, cel mai talentat juctator de snooker din toate timpurile, a facut show in prima zi a . "The rocket" a trecut cu 6-1 in demonstrativul cu veteranul , sosit in premiera in Romania.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gimnastica romaneasca nu moare! Sabrina Voinea, argint la Europenele din Rimini

14:10, 05.05.2024 - Romania inca exista pe „harta“ gimnasticii! Sabrina Maneca Voinea a cucerit medalia de argint in finala de la sol, sambata, la Campionatele Europene feminine de Gimnastica artistica de la Rimini, Italia. Sportiva noastra a avut cea mai mare nota in calificari (13,700), iar in finala de la sol a reușit…

O'Sullivan se califica en fanfare in optimile de finala la Crucible

17:00, 25.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a trecut joi in optimile de finala ale Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield. De șapte ori campion la Crucible, englezul l-a invins pe galezul Jackson Page, cu scorul categoric de 10-1. El il intalnește in turul doi pe galezul Ryan Day, care a eliminat un cap de serie.

Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker

23:20, 16.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, numarul unu in clasamentul mondial al snookerului, va incerca sa obțina un al optulea titlu record la noua ediție a Campionatului Mondial. Evenimentul are loc in mod tradițional la Teatrul Crucible din Sheffield. Competiția se desfașoara intre 20 aprilie și 6 mai, potrivit mediafax.

Prognoza de spectacol in `sferturile` Conference League!

16:56, 11.04.2024 - Cele 8 echipe ramase in cursa pentru trofeul Conference League continua drumul spre finala de la Atena. In aceasta seara, sunt programate partidele tur din sferturile de finala ale competiției, unde Romania este reprezentata de Razvan Lucescu, pe banca lui PAOK Salonic.

Ronnie O'Sullivan, invins in finala Tour Championship - Sesiune de seara ingrozitoare pentru „The Rocket”

07:35, 08.04.2024 - Ronnie O'Sullivan a fost invins in finala Tour Championship la snooker, cel supranumit „The Rocket” avand o sesiune de seara de coșmar. O'Sullivan a intrat in avantaj la pauza contra lui Mark Williams (scor 5-3), dar nu a mai caștigat vreun frame la reluarea meciului.

De ce Campionatul European de Fotbal 2024 nu este lozul caștigator pentru economia Germaniei (analiza)

17:56, 06.04.2024 - Publicul va cheltui mult in timpul EURO 2024, dar va economisi in urmatoarele luni. Campionatul European de Fotbal organizat in Germania este unul dintre cele doua evenimente sportive de top cu potențial economic major, care vor avea loc in aceasta vara in Europa, deschizand „drumul” inainte de Olimpiada…

Jaqueline Cristian, a treia intalnire cu o jucatoare de Top 20 la Charleston

12:00, 05.04.2024 - Jaqueline Cristian (25 ani, 83 WTA) va evolua vineri in sferturile de finala ale turneului de la Charleston impotriva Dariei Kasatkina (26 de ani, 11 WTA). Pentru jucatoarea din Romania este al treilea meci pe zgura verde din Carolina de Sud contra unei jucatoare de Top 20, ea invingandu-le pe Madison…

Victorie istorica a lui Ronnie O’Sullivan la turneul de la Riyadh » Adversarul n-a reușit nicio lovitura de buzunar

19:40, 06.03.2024 - Liderul mondial din snooker, Ronnie O’Sullivan (48 de ani), a reușit o victorie istorica la turneul de la Riyadh. „Racheta” l-a invins pe John Higgins (48 de ani, locul 10 mondial) in sferturile de finala, cu scorul de 4-0. O’Sullivan joaca impotriva lui Judd Trump (34 de ani, locul 2 mondial) pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?