Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Smiley și Gina Pistol se distrează ca niciodată. Ce moment celebru au reeditat

Publicat:

Smiley și și-au luat fanii prin surprindere. Artistul a facut și un anunț inedit, și anume, ca vinerea viitoare va lansa o piesa noua. Insa ce sa vedeți, pana atunci Smiley a zis sa repete o piesa mai veche, insa nu se afla el la microfon, ci iubita lui, Gina, care urmeaza sa […] The post Smiley și se distreaza ca niciodata. Ce moment celebru au reeditat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Gina Pistol la doi ani de cand a renunțat la televiziune: „Am o viața foarte agitata, dar mi se intampla foarte multe lucruri mișto”

12:10, 31.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cele mai recente dezvaluiri facute pe rețelele de socializare. Cu bucurie, soția lui Smiley le-a dezvaluit fanilor ca lucruri importante au loc in viața ei. In urma cu aproximativ doi ani de zile, Gina Pistol și-a anunțat retragerea de la Antena 1, din emisiunile „Asia…

Știrile Antena Stars. Smiley a spus cui aparține, de fapt, piesa "Made in Romania". Melodia a cucerit TikTok-ul și s-a viralizat in toata lumea: "Concluzia este ca..." / VIDEO

16:10, 30.04.2024 - Smiley a raspuns tuturor controverselor legate de piesa care a innebunit planeta, "Made in Romania". Melodia care a devenit virala in toata lumea are clar origini romanești, insa cine este cel care a creat-o, de fapt. Iata ce a spus celebrul artist.

Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

10:55, 24.04.2024 - Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste” Continue reading Gestul facut de Smiley fața de Gina Pistol. „Ce gest badaran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste” at Tabu.

Știrile Antena Stars. Gina Pistol și Smiley, prezenți la un ritual de exorcizare in Bali! Cum arata cel mai atipic moment din vacanța lor / VIDEO

15:30, 08.04.2024 - Gina Pistol și Smiley au avut parte de o vacanța atipica in Bali! Cei doi au impartașit cu fanii un ritual de exorcizare la care au luat parte. Dincolo de peisajele de vis pe care le-au afișat, prezentatoarea TV și artistul au avut parte de o activitate la care puțini s-ar aștepta.

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

Cine este Iulia Vilceanu de la Romanii au talent sezonul 14. A primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș. „Ești fenomen!”

00:25, 16.03.2024 - Iulia Vilceanu are 20 de ani și a oferit un moment unic pe scena de la Romanii au talent sezonul 14, in editia de vineri seara, 15 martie. Tanara din Satu Mare a primit Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.A inceput sa cante la chitara și sa ințeleaga compoziția muzicala de la varsta…

Gina Pistol și Smiley și-au sarbatorit fiica! Micuța Josephine a implinit 3 ani / FOTO

19:00, 11.03.2024 - Gina Pistol și Smiley radiaza de fericire de cand au devenit parinți și sunt topiți la propriu dupa micuța lor fetița. Cei doi și-au sarbatorit, de curand, fiica. Micuța Josephine a implinit 3 ani. iata mesajul emoționant postat de cei doi parinți!


Ce parere ai despre aceasta stire?