Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situație delicată la bordul Stației Spațiale Internaționale

Publicat:

In timpul pregatirii unei activitați extravehiculare rusești care urma sa aiba loc in aceasta dimineața, imaginile furnizate de camerele plasate in afara stației au detectat o scurgere din capsula Soiuz MS-22, andocata la portul Rassvet la Stației Spațiale Internaționale. Este cel mai probabil vorba despre scurgerea unui lichid de racire, insa acest incident ar putea face ca Soyuz MS-22 sa nu mai poata fi folosita pentru a transporta astronauții de la bordul stației inapoi pe Pamant.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramore de la iUmor, singura reacție despre divorțul dintre el și Denisa Dragan. In ce relații a ramas cu mama fetiței sale: ”Este o situație delicata” / VIDEO

19:41, 30.04.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Ramore de la iUmor a facut primele declarații dupa ce Denisa Dragan a confirmat divorțul! Iata cum trece Remus Iosub prin toata aceasta situație și in ce relații a ramas cu mama fetiței lui, cu care s-a casatorit in urma cu doua luni!

Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu, marcata in 12 aprilie

13:06, 12.04.2024 - La 12 aprilie 2024, este aniversata Ziua internationala a zborurilor cu echipaj uman in spatiu. Marcarea acestei zile a fost instituita de Adunarea Generala a ONU prin Rezolutia 65/271 din 7 aprilie 2011. La nivel international, aceasta zi are rolul de a aminti public despre inceputul epocii spatiale…

Managerul Spitalului Targu Carbunesti: Suntem intr-o situatie foarte, foarte delicata din punct de vedere financiar

16:40, 09.04.2024 - Managerul Spitalului Orasenesc Targu Carbunesti, Sorin Mehedintu, a afirmat ca unitatea medicala pe care o conduce este intr-o situatie foarte delicata din punct de vedere financiar si a precizat ca 99% din bugetul spitalului merge pentru salarizare.

O capsula rusa Soyuz MS-24 a adus pe Pamant trei cosmonauți de pe ISS. Echipajul a aterizat in Kazahstan

12:55, 06.04.2024 - O capsula rusa Soyuz MS-24 cu trei membri ai echipajului ISS la bord a aterizat sambata in siguranta in stepa Kazahstanului. Cosmonautul rus Igor Novitki, astronauta americana Loral O'Hara si prima femeie din Belarus care a zburat din spațiu, cosmonauta Marina Vasilevskaia, s-au intors pe Pamant.

Star Matinal. Florin Grigore nu și-a mai vazut fetița de ani buni. Ce il impiedica pe cantareț sa iși viziteze copilul: „E o situație mai delicata” / VIDEO

08:55, 03.04.2024 - Florin Grigore iși spune durerea la aproape opt ani de zile de cand nu și-a mai vazut fetița. Cunoscutul interpret de muzica populara a facut toate eforturile pentru a avea la aceeași masa ambii copii, insa, din pacate, nu a putut. Iata declarațiile dureroase ale artistului!

Situație delicata pentru Ianis Hagi » Nedorit de Rangers și Alaves, ar putea ajunge la alta echipa din Europa

11:15, 24.02.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) are un sezon modest la Alaves, acolo unde este rezerva și nu reușește sa se impuna in echipa gandita de Luis Garcia. Situația mijlocașului roman este extrem de complicata, cu 4 luni inainte de Campionatul European și ar putea schimba echipa din vara. Ianis Hagi nu a mai fost titular…

Au revenit pe Pamant astronautii europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS intr-o misiune privata VIDEO

20:20, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale.

Cei 4 astronauti europeni care au petrecut 18 zile la bordul ISS au revenit pe Pamant, la bordul unei capsule SpaceX

19:51, 09.02.2024 - Patru astronauti, dintre care un suedez, un italian si primul turc care a ajuns in spatiu, au revenit pe Pamant vineri, la sfarsitul unei misiuni private de 18 zile la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?