Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sit arheologic unic în Tunisia. Kerkouane, exemplu excepțional de oraș fenicio-punic, din epoca Cartaginii antice

Publicat:

Kerkouane este numele locului in care se afla un oraș punic, in nord-estul Tunisiei. A avut o existența de cel puțin 400 de ani. A fost probabil abandonat in jurul anului 250 i.Hr și nu a fost reconstruit de romani.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Agentia Mondiala Antidoping sanctioneaza Tunisia

13:20, 01.05.2024 - Agentia Mondiala Antidoping (AMA/WADA) a anuntat marti ca va adopta sanctiuni impotriva Tunisiei din cauza faptului ca legislatia acestei tari nu este in conformitate cu noul Cod mondial antidoping, informeaza AFP.

Descopera farmecul mașinilor de epoca la Retroparada Primaverii, in Pitești

13:05, 25.04.2024 - Descopera farmecul mașinilor de epoca la „Retroparada Primaverii”, in Piața Primariei din Pitești, sambata, 27 aprilie 2024! Organizat de Retromobil Club Romania, evenimentul te invita sa explorezi autoturismele atestate istoric, fabricate intre anii ’20 și ’90, din colecția membrilor filialei RCR din…

In Elveția n-a ajuns „directiva lui Dumitru Dragomir” » Show pirotehnic incendiar la Basel

19:15, 31.03.2024 - FC Basel - FC Zurich, scor 2-2, derby-ul rundei cu numarul 29 din prima liga a Elveției, s-a jucat intr-o atmosfera incendiara. Epoca show-urilor pirotehnice pare sa apuna in fotbalul romanesc. Mesajul autoritaților a fost clar in ultimele saptamani. A culminat cu dosarul instrumentat de DIICOT, in…

Patru condamnari la moarte si doua la inchisoare pe viata, in Tunisia, pentru asasinarea unui politician in 2013

09:21, 27.03.2024 - O instanta din Tunisia a pronuntat miercuri patru condamnari la moarte si doua la inchisoare pe viata pentru uciderea liderului politic Chokri Belaid in urma cu 11 ani, transmite Reuters, citata de Agerpres.

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

VIDEO/ Atac antisemit in Tunisia - Mulțimea furioasa a incendiat o sinagoga

18:46, 28.02.2024 - O mulțime din Tunisia a vizat o sinagoga din orașul Sfax, din sud-estul orașului, dand foc in curtea cladirii duminica, relateaza presa locala, noteaza Times of Israel. Este cel mai recent atac aparent antisemit pe fundalul razboiului Israel-Hamas.Nimeni nu a fost ranit in atacul, care a avut…

Ecuadorul nu mai livreaza Ucrainei material militar din epoca sovietica, dupa ce a starnit furia Rusiei

07:45, 20.02.2024 - Ecuadorul a anuntat luni ca renunta sa livreze arme din epoca sovietica Ucrainei prin intermediul Statelor Unite, dupa o promisiune in acest sens care a declansat furia Moscovei si interzicerea importurilor de banane ecuadoriene in Rusia.

19 februarie 2024 | Recital excepțional de pian la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia, susținut de Centrul de Cultura „Augustin Bena”

12:56, 19.02.2024 - 19 februarie 2024 | Recital excepțional de pian la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia, susținut de Centrul de Cultura „Augustin Bena” 19 februarie 2024 | Recital excepțional de pian la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia, susținut de Centrul de Cultura „Augustin Bena” Centrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?