Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sistemele antiaeriene ale armatei siriene au interceptat rachete despre care se crede că au fost lansate de Israel

Publicat:

Sistemele antiaeriene ale armatei siriene au interceptat mai multe rachete despre care se crede ar fi fost lansate de forțele israeliene și care vizau ținte aflate in apropierea Damascului, a anunțat duminica mass-media siriana de stat, relateaza site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

O sursa din cadrul alianței regionale care il susține pe președintele sirian Bashar al-Assad a declarat ca se crede ca patru rachete de croaziera au fost lansate de-a lungul coastei, prin spațiul aerian libanez, catre Siria.

Citește și: Accident in lanț cu 63 de vehicule: Cel puțin 35 de persoane…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jens Stoltenberg afirma ca NATO „lucreaza” la trimiterea de rachete antiaeriene in Ucraina

20:11, 18.04.2024 - NATO lucreaza la trimiterea mai multor sisteme antiaeriene in Ucraina, a declarat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, ca raspuns la solicitarile de ajutor ale Kievului in fata raidurilor rusesti, relateaza Reuters.

Franța a interceptat rachete lansate de Iran asupra Israelului, anunța Macron: „La cererea Iordaniei”

12:30, 15.04.2024 - Președintele Emmanuel Macron a confirmat luni ca Franța a interceptat rachete și drone iraniene, care au vizat Israelul in noaptea de sambata spre duminica, la „cererea Iordaniei”, scrie Politico.

Ucraina: Mai multe persoane ucise, miercuri seara in districtul Odesa, in urma unui atac al Rusiei cu rachete

21:56, 10.04.2024 - Un atac al Rusiei cu rachete la primele ore ale serii de miercuri a ucis patru persoane, intre care o fetita de 10 ani, si a ranit altele sapte in districtul Odesa din sudul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional, citat de Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 770. Patru drone lansate de Rusia in timpul noptii au fost doborate

09:50, 03.04.2024 - Forțele aeriene ucrainene au doborat toate cele patru drone folosite de Rusia in atacul din noaptea de marți spre miercuri asupra regiunilor centrale ale țarii, a declarat armata ucraineana, citata de Reuters. Dronele Shahed au fost distruse deasupra regiunilor Kirovohrad, Cherkasy, Khmelnytskyi și…

O grupare puternica, cu o larga influența regionala. Ce este Garda Revoluționara a Iranului, ai carei doi generali de top au fost uciși in bombardamentul asupra Consulatului iranian din Damasc

23:26, 01.04.2024 - Mohammad Reza Zahedi, un comandant de rang inalt din cadrul Forței "Quds" a Corpului Gardienilor Revoluției iraniene (IRGC), precum adjunctul sau, generalul Sardar Haji Rahimi, au fost uciși luni, 1 aprilie, in presupusul atac aerian israelian asupra sediilor diplomatice iraniene din capitala Siriei,…

Premierul finlandez Orpo crede ca Rusia se pregatește pentru un „conflict lung cu Occidentul” și cere intarirea militara a Europei

15:11, 13.03.2024 - Premierul finlandez Petteri Orpo a declarat miercuri ca Rusia se pregatește pentru un „conflict lung cu Occidentul”. Prim-ministrul a cerut sa fie investiți mai mulți bani pentru achiziții militare și a pledat pentru o coordonare mai buna la nivelul UE pentru aparare, scrie Reuters.

Fostul șef al armatei ucrainene va ajunge ambasador la Londra. Zelenski l-a numit pe Zalujnii in post

20:45, 07.03.2024 - Fostul comandant-sef al armatei ucrainene, generalul Valeri Zalujnii, demis de Zelenski recent, a fost numit, joi, ambasador al Ucrainei in Regatul Unit, potrivit unui anunt al diplomației de la Kiev, citata de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?