Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sinucidere șocantă la Poiana Câmpina. Un tânăr care a suferit o decepție în dragoste și-a pus capăt zilelor

Publicat:

Un tanar in varsta de 20 de ani, din Ploiești, și-a pus capat zilelor in incinta parasita a fostei uzine „Petroutilaj” din .Tanarul s-a dus intr-un loc retras și și-a taiat gatul cu o sticla sparta, a informat campinatv.ro. Se pare ca tanarul și-a luat zilele inainte de Craciun, dar a fost descoperit abia ieri de angajații uneia dintre firmele care au inchiriat aceste spații.El n-a intrat in incinta uzinei pe poarta principala, fiindca aceasta este inca pazita, ci a ales alta cale de intrare. Baiatul venise in localitatea in cautarea fetei pe care o indragea, dar aceasta…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Fostul angajat care declarase ca Boeing folosește piese second-hand a fost gasit mort: „Daca mi se intampla ceva, nu este o sinucidere”

13:05, 17.03.2024 - John Barnett i-ar fi spus unui prieten apropiat de familie ca daca i se intampla ceva, „nu este o sinucidere”, chiar inainte de a fi gasit mort in urma unei impușcaturi, saptamana trecuta. Trupul neinsuflețit al barbatului, in varsta de 62 de ani, a fost descoperit in camionul sau, intr-o parcare.

O fata de 15 ani s-a sinucis. O decepție in dragoste a determinat-o sa-și ia viața

10:11, 16.03.2024 - La doar 15 ani, o tanara din Telciu, eleva in clasa a IX-a C la Liceul Sanitar din Bistrița, și-a pus capat zilelor, dupa ce a inghițit mai multe medicamente. Amalia era jucatoare și in echipa de handbal a școlii și era indragita și apreciata, atat de profesori, cat și de colegii de școala. Din […]…

Politistii locali au oprit o tentativa de sinucidere. De ce a vrut barbatul sa isi puna capat zilelor

10:05, 02.03.2024 - Un barbat care amenința ca se arunca de pe pasajul din Calea Șagului din Timișoara a fost salvat de polițiștii locali, care l-au tras pe trotuar si l-au imobilizat. Polițiștii locali care se aflau in patrulare vineri seara, in jurul orei 18.15, in timp ce se deplasau pe Calea Șagului, au fost sesizați…

Explozie puternica intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri

15:20, 26.02.2024 - O explozie puternica a avut loc intr-un spital din Ploiesti! O femeie in varsta de 80 de ani a suferit arsuri. Potrivit primelor informații, victima prezinta arsuri pe aproximativ 20% din corp și la nivelul cailor aeriene.

Crima șocanta. Un angajat și-a ucis șeful și i-a aruncat trupul neinsuflețit la tomberon. Barbatul lucra la o pizzerie

11:21, 19.02.2024 - O crima șocanta a ingrozit locuitorii dintr-un oraș. Un angajat și-a ucis șeful, iar mai apoi a luat trupul neinsuflețit și l-a aruncat la tomberon. Cei doi s-ar fi certat inainte de tragedie, in pizzeria an care barbatul lucra. Polițiștii ancheteaza acum cazul.

Descoperire șocanta la noua groapa de gunoi a județului Cluj. Angajații care lucreaza la sortarea deșeurilor au gasit printre sacii cu gunoaie trupul fara viața al unui nou nascut

00:10, 15.02.2024 - Continue reading Descoperire șocanta la noua groapa de gunoi a județului Cluj. Angajații care lucreaza la sortarea deșeurilor au gasit printre sacii cu gunoaie trupul fara viața al unui nou nascut at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?