Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SINDICATUL Metrorex anunţă continuarea protestelor în faţa Guvernului, după ce negocierile cu MT au eşuat

Publicat:

Unitatea Sindicatul Liber Metrou (USLM) s-a intalnit vineri cu conducerea si a Metrorex, cu care nu s-a inteles insa in privinta revendicarilor, iar sindicalistii anunta ca vor continua luni si marti protestele in fata sediului Guvernului. Principala revendicare a USLM este prelungirea contractului de inchiriere a spatiilor comerciale din statiile de metrou intre Sindomet si Metrorex, care expira la finalul lunii...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana anunta ca Republica Moldova și Ucraina sunt pregatite sa inceapa negocierile de aderare la UE

14:55, 07.06.2024 - Comisia Europeana le-a transmis, vineri, ambasadorilor UE ca Ucraina si Republica Moldova au indeplinit conditiile pentru a incepe negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeana, scrie digi24.ro .

Comisia Europeana anunta ca Ucraina si Republica Moldova sunt pregatite sa inceapa negocierile de aderare la UE

14:50, 07.06.2024 - Comisia Europeana le-a transmis, vineri, ambasadorilor UE ca Ucraina si Republica Moldova au indeplinit conditiile pentru a incepe negocierile pentru aderarea la Uniunea Europeana, scrie digi24.ro .

USM a pus pe stop negocierile de fuziune cu UTM și cere Guvernului „garanții ferme cu privire la finanțarea adecvata a viitoarei instituții”

18:55, 28.05.2024 - Universitatea de Stat din Moldova a anuțat despre amanarea temporara a negocierilor privind fuziunea cu Universitatea Tehnica a Moldovei, pana in momentul in care poziția Guvernului, privind finanțarea adecvata a viitoarei instituții, va fi clara și cu garanții ferme in acest sens.

Guvernul a aprobat ajutorul de stat pentru TAROM. Statul spera sa rentabilizeze compania din acest an

18:01, 23.05.2024 - Executivul a adoptat, joi, o hotarare pentru aprobarea unui ajutor de stat individual de restructurare pentru Societatea „Compania nationala de transporturi aeriene romane – TAROM – S.A. si pentru alocarea unor sume din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat…

Premierul anunța ca va discuta cu salariatii protestatari din Guvern „daca se va mai impune”

20:20, 13.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, cu privire la la protestul spontan organizat de angajații din Aparatul de lucru al Guvernului ca, va purta o discuție cu salariații, daca situația o va impune.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

China s-a pronunțat cu privire la razboiul din Ucraina și la negocierile de pace

13:20, 13.04.2024 - Razboiul din Ucraina este mai bine sa se incheie prin negocieri decit prin arme. Acest lucru a fost declarat de reprezentantul permanent adjunct al Chinei la ONU, Geng Shuang, la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU. "Continuarea furnizarii de arme pe cimpul de lupta nu va face decit sa exacerbeze…

Marcel Ciolacu anunța introducerea salariului minim european in Romania: va crește și salariul minim

14:15, 02.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu și cei de la PSD iși asuma drept obiectiv prioritar al Guvernului introducerea salariului minim european in Romania. Premierul arata ca deja se lucreaza la implementarea legislației europene și pana la finalul anului 2024 se va adopta legislația naționala. ”PSD iși asuma…


Ce parere ai despre aceasta stire?