Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep e făcută praf de americani. A rămas corigentă!

Publicat:

e facuta praf de americani. Jurnalistii de la ”Tennisworldusa”, o cunoscuta publicatie americana de profil, au acordat note jucatoarelor celebre din circuitul WTA, iar Simo a ramas corigenta, informeaza www.dolce-sport.ro. Simona a fost taxata pentru evolutia din acest sezon, fiindu-i acordata nota 3! a primit acealasi calificativ, insa explicatia americanilor a fost si mai dura decat nota in sine. ”Inca mai sunt oameni care le pun pe Halep si pe Radwanska printre favorite inaintea fiecarui turneu… Nu mai are rost sa spunem ca performantele lor au ajuns…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Mereu special pentru mine”

22:10, 03.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) va juca la turneul de tenis WTA 100 de la Madrid (23 aprilie - 5 mai), dupa ce primit un wild-card, au anunțat organizatorii, pe site-ul oficial al competiției.„Nicio femeie nu a ajuns mai des in ultimul act al turneului decat Halep. A jucat prima finala in 2014, dar a pierdut…

Simona Halep a anunțat la ce turneu urmeaza sa participe

20:00, 03.04.2024 - ​Simona Halep a revenit pe terenul de tenis dupa mai bine de un an și jumatate, dupa ce TAS i-a redus considerabil suspendarea (de la 4 ani la 9 luni), iar romanca a jucat primul meci la turneu WTA de la Miami, unde a fost invinsa in runda inaugurala de Paula Badosa.

Așteptarile lui Horia Tecau dupa ce Simona Halep și-a anunțat revenirea in echipa Romaniei de Billie Jean King Cup

10:40, 27.03.2024 - Revenita in tenis cu ocazia WTA Miami, Simona Halep a anunțat ca va face din nou parte din echipa Romaniei de Billie Jean King Cup. Horia Tecau, antrenorul fetelor noastre, este de parere ca nivelul va crește odata cu revenirea Simonei la echipa.

Simona Halep a revenit in țara - Ce spune despre noul antrenor, participarea la JO și urmatorul turneu

14:55, 25.03.2024 - Simona Halep a revenit luni in Romania dupa participarea la WTA Miami. Fosta lidera mondiala a atins subiecte importante cum ar fi: participarea la Jocurile Olimpice, munca cu noul antrenor, dar și urmatorul turneu la care va juca.

Simona Halep, facuta praf de antrenorul ei, dupa meciul de la Miami: 'S-a cam ingrașat'

19:15, 20.03.2024 - Antrenorul Simonei Halep reacționeaza dupa ce sportiva a fost invinsa aseara, la Miami, de Paula Badosa. Acesta susține ca știe adevaratul motiv pentru care tenismena a pierdut: este puțin cam...pufoasa!VEZI AICI DECLARAȚIILEDEVASTATOARE ALE ANTRENORULUI!

Ce echipament a ales Simona Halep la meciul de revenire

23:10, 19.03.2024 - Simona Halep a revenit oficial in tenis, dupa cele aproape 19 luni in care a nu a evoluat. Romanca o infrunta ACUM pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) in turul 1 la turneul WTA1000 de la Miami. Pauza a luat sfarșit pentru Simona Halep. Dupa o lunga perioada de pauza, romanca a primit un verdict favorabil…

LIVE TEXT | Simona Halep - Paula Badosa / Romanca revine pe teren dupa suspendarea pentru dopaj

22:15, 19.03.2024 - Astazi incepe parcursul lui Simona Halep in turul 1 al competiției de la Miami. Va intalni pe terenul de joc pe Paula Badosa din Spania, meciul fiind programat sa inceapa nu mai devreme de ora 22:00. Intrecerea va putea fi urmarita in format liveTEXT pe sttiripesurse.ro. Partida dintre Simona Halep…

Simona Halep a plecat la Miami, in primul turneu dupa un an si jumatate de pauza. „Va fi foarte greu sa reintru in forma”.

11:51, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Jucatoarea romana de tenis a declarat ca nu si-a stabilit inca obiectivele pentru urmatoarea perioada, in condițiile in care ii va fi greu sa reintre in forma care a consacrat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?