Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Silviu Zetea, şi povestea ţuicii sale

Publicat:

Povestea e veche, de mai bine de un veac, de pe vremea cand isi fierbea tuica in vechea sa palincie in doua cazane rudimentare care astazi au devenit piese de muzeu. Inceputurile se pierd... ----

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Prestigioasa editura Școala Ardeleana, prezenta la Festivalului Internațional „Lucian Blaga”

17:45, 12.05.2024 - Lucian Blaga: „Comori vechi ale spiritului omenesc pot nutri nadejdea unei noi infloriri. Comori de mult ingropate in pamant vor fi scoase la lumina de popoare tinere, care stau abia in pragul istoriei”. Organizatorii celei de-a XLIV-a ediții a Festivalului Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și…

Mihai Eminescu suntem toți! 8 Mai 1882 – Cum tremura Ungaria la auzul inființarii Comitetului „Romania Iredenta” devenita mai apoi Societatea Carpații

19:35, 08.05.2024 - La 8 mai 1882 la Budapesta era emisa circulara ministrului de interne regal maghiar, prin care prefectii transilvaneni sunt informati ca la Ploiesti a luat fiinta Comitetul „Iredenta”, cerandu-se urmarirea eventualilor agenti ce ar veni din Romania, unde activeaza Societatea „Carpatilor” care a chemat…

Greek House – bucataria zeilor in Piatra-Neamț!

08:46, 03.05.2024 - Bucataria greceasca are o traditie de peste 4.000 de ani, iar prima carte de bucate cunoscuta din istoria omenirii se spune ca a fost scrisa de un grec, Archestratos, in 330 i.H. Inceputurile acestei adevarate culturi culinare se pierd in vremurile mitologice, cand zeii din Olimp coborau printre muritori…

„Pe urmele germanilor in Banat”, la Universitatea Politehnica Timișoara, cu profesorul Anton Sterbling

10:30, 25.04.2024 - Centrul de Conferințe al Universitații Politehnica Timișoara a gazduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der Deutschen im Banat – Aufbruch in die Moderne” (Pe urmele germanilor in Banat – Inceputurile modernitații), susținuta de prof.univ.dr. Anton Sterbling, sociolog, scriitor și…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre inceputurile carierei sale: „Opt luni am plans in fiecare seara”

13:05, 15.03.2024 - Au mai ramas trei zile pana la premiera maraton a noului sezon Chefi la cuțite, cel mai apreciat cooking show din Romania, care aduce in ringul culinar impresionanta experiența a celor patru jurați: Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner.

Inceputurile… nevoie sau de nevoie? De la sentimentul de teama, la autorealizare!

10:01, 15.03.2024 - Orice inceput inseamna și sa lași ceva in urma. Nu ne plac incheierile, schimbarile. Le percepem ca și pierderi, doare. E nevoie sa decidem, sa fim responsabili, asumați.In acest articol se dorește explorarea procesului de confruntare cu evoluția noastra ca oameni, cu schimbarea la care orice persoana…

Femeia in uniforma de poliție: La Biroul de Investigații Criminale Baia Mare „EU” devine „NOI”

07:55, 08.03.2024 - A fi polițist de investigații criminale inseamna a te confrunta constant cu situații neprevazute și a investiga cazuri de o vasta diversitate. Intotdeauna va exista ceva diferit și inedit, iar cele patru polițiste din cadrul Biroului de Investigații Criminale sunt mereu cu ochii-n patru pentru a reuși…

Xtra Night Show. Marina Almașan, despre inceputurile in televiziune. Cum a ajuns sa lucreze in TVR: "Nu visam..." / VIDEO

23:25, 04.03.2024 - Marina Almașan nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul carierei sale, vedeta a colaborat cu diferite posturi de radio, reviste și ulterior a ajuns și in televiziune. Dupa cei aproape 35 de ani de munca, Marina Almașan a facut dezvaluiri incredibile in cadrul emisiunii Xtra Night Show. 


Ce parere ai despre aceasta stire?