Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şi-a ucis mama că l-a despărţit de soţie, pereţii casei erau plini de sânge. Femeia a fost lovită cu sălbaticie de fiu

Publicat:

Un barbat si-a ucis mama in bataie si apoi a lasat-o sa zaca in casa. Cei doi locuiau impreuna iar barbatul o considera pe femeie vinovata pentru divortul lui de sotie.

Marti, individul de 48 ani a baut cu un prieten pana si-a pierdut mintile. Mort de beat, si-a sunat fosta sotie cu care a avut o discutie mai aprinsa, iar ulterior a inceput sa se certe cu mama sa, o femeie de 68 de ani, reprosandu-i ca a divortat din cauza ei. Orbit de furie, a luat-o pe mama sa de mana si a dus-o fortat intr-o camera a locuintei, unde a batut-o cu salbaticie.

Potrivit informatiata.ro, anchetatorii…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Saptamana Mare! O femeie si-a injunghiat fiul si, apoi, a sunat la 112 sa spuna ca acesta s-a sinucis

20:56, 01.05.2024 - Crima in Saptamana Mare! O femeie si-a injunghiat fiul si, apoi, a sunat la 112 sa spuna ca acesta s-a sinucisCrima intr-o localitate din Bihor, acolo unde o femeie de 58 de ani si-a injunghiat fiul, in varsta de 34 de ani, apoi a sunat la 112 sa spuna ca, de fapt, barbatul si-ar fi pus capat zilelor.S-a…

Deea Maxer și Robert Drilea s-au desparțit?! Detaliile care o dau de gol pe fosta soție a lui Dinu Maxer!

09:10, 29.04.2024 - Ar fi aparut probleme in relația Deei Maxer cu Robert Drilea! S-a zvonit ca cei doi nu ar mai forma un cuplu, iar acum mai multe detalii ii dau de gol! In luna aprilie au aniversat un an de la relație, dar iata ca totul ar fi ajuns la final.

Targu Jiu: Femeie lovita in plin de o mașina pe trotuar

11:40, 23.04.2024 - O femeie a ajuns luni la spital dupa ce a fost lovita de o mașina la Targu Jiu. Din primele verificari efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a reieșit ca un barbat, de 42 de ani, din comuna Draguțești, in timp ce conducea un autoturism pe strada Margaritarului din Targu Jiu, a parasit partea…

Constanta: Barbat suspectat ca ar fi agresat o femeie de 75 de ani. Individul a ajuns dupa gratii

15:20, 10.04.2024 - La data de 9 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Techirghiol, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au retinut, pentru 24 de ore, un barbat, de 51 de ani. Potrivit IPJ Constanta, acesta este banuit de savarsirea infractiunii de…

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

A doua femeie lovita de mașina pe trecerea de pietoni, joi, la Timișoara

02:01, 22.03.2024 - Inca o femeie lovita pe trecerea de pietoni joi la Timișoara. Un barbat, in varsta de 43 de ani, a condus un autoturism pe strada Nicu Filipescu dinspre bulevardul Take Ionescu inspre bulevardul Revoluției din 1989, iar la un moment dat a surprins și accidentat o tanara, in varsta de 21 de ani, in calitate…

Eva Braun, amanta celebra și soție pentru ultimele 36 de ore din viața lui Hitler: „Era cea mai nefericita femeie!”

12:25, 06.02.2024 - „Femeile din Reich nu aveau voie sa se machieze, sa bea alcool si sa fumeze. Eva le facea pe toate. Era cea mai nefericita femeie pe care am intalnit-o vreodata”, scria Gertraud Weisker, verișoara amantei celebre a lui Adolf Hitler.

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.


Ce parere ai despre aceasta stire?