Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Show incendiar de sexy Victoria’s Secret la Londra

Publicat:

44 de femei, o singura poza fierbinte. Cele mai dorite manechine din lume și-au etalat formele noaptea trecuta în cel mai spectaculos show din industria modei. Cunoscutul brand de lenjerie "Victoria's Secret" și-a adunat fotomodele în capitala Marii Britanii, pentru prima prezentare ce are loc în afara .

Îngerii de la "Victoria's Secret" și au dat startul primului show al faimosului brand ținut în afara , purtând sutiene în valoare de doua milioane de dolari. Printre cele 40 de supermodele…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Armata israeliana a inceput evacuarea civililor palestinieni din orașul Rafah

09:40, 06.05.2024 - Palestinienii din zonele estice ale orașului Rafah au fost indemnați, luni, de armata israeliana sa se mute intr-o „zona umanitara" din apropiere, in ceea ce pare a fi inceputul unei evacuari a civililor inainte de un asalt asupra localitații din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters si AFP, citate de…

Moto GP - Maverick Vinales (Aprilia) s-a impus in Marele Premiu al SUA

08:30, 15.04.2024 - Spaniolul Maverick Vinales (Aprilia), care se impusese deja sambata in cursa de sprint, a obtinut victoria in Marele Premiu al Statelor Unite, a treia din cele 21 de etape ale sezonului MotoGP, duminica, pe Circuit of the Americas din Austin.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Joe Biden s-a asigurat ca va fi candidatul democratilor, dupa cele mai recente alegeri primare

08:40, 13.03.2024 - Duelul pentru presedintia Statelor Unite s-a confirmat marti, cand Joe Biden si-a vazut statutul de candidat consolidat dupa victoria sa la alegerile primare din statul Georgia, etapa peste care Donald Trump ar urma sa treaca, cateva ore mai tarziu, transmite AFP.

Americanii scriu ca Simona Halep va castiga la TAS și au dezvaluit detaliul secret care schimba toata ancheta

21:25, 22.02.2024 - Simona Halep a fost audiata la TAS in 7-9 februarie și acum așteapta verdictul judecatorilor tribunalului sportiv.Americanii au identificat detaliul care anunța victoria pentru Simona Halep la TAS. Specialistii de la tennisupdate.com au identificat un detaliu care poate anunța victoria Simonei la TAS…


Ce parere ai despre aceasta stire?