Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sexy târgujiancă și-a făcut un nou tatuaj într-o zonă NEATINSĂ până acum! Abia s-a putut CONCENTRA artistul! Foto SENZUAL!

Publicat:

Este deja lucru cunoscut ca frumoasa bruneta din adora tatuajele si ca nu rateaza nicio ocazie pentru a-si face un nou desen pe corp. a mai facut de curand inca o vizita la salonului de tatuat. Fosta asistenta tv și-a tatuat aproape complet și mana dreapta. In timpul ședinței, sexy bruneta targujianca și-a facut un nou tatuaj intr-o zona NEATINSA pana acum! Abia s-a putut CONCENTRA artistul! Foto SENZUAL! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Adelina Pestrițu la metrou. A renunțat la mașinile de lux pentru transportul in comun: „Nu traim in Palatul de Cleștar”

16:50, 21.04.2024 - Adelina Pestrițu a renunțat la mașinile sale scumpe pentru a merge cu metroul prin București. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in transportul in comun și a postat imaginile pe rețelele de socializare.In weekend, Adelina Pestrițu a ales sa mearga cu metroul prin București și sa renunțe la mașinile…

Cu cine se iubește Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul. Cum arata barbatul care a cucerit-o pe bruneta

17:30, 11.04.2024 - Simona Balaceanu, fosta finalista din sezonul 4 Burlacul, și-a gasit sufletul pereche. Tanara și-a asumat relația cu barbatul care a cucerit-o, dupa eșecurile pe care le-a avut in dragoste. Iata cum arata Alin.

Se prabușește IT-ul clujean? Concedieri in masa la doi dintre marii jucatori, NTT DATA și Cognizant: "Ce bulls**t au putut sa ne vanda!"

18:01, 11.03.2024 - NTT Data Romania, fosta EBS Romania, inființata la Cluj de Daniel Metz și vanduta in 2013 japonezilor, ar urma sa renunțe la mai mulți angajați, iar procesul pare sa fie unul similar și la Cognizant, fosta Softvision, fondata la Cluj de Laurențiu Russo și vanduta ulterior americanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?