Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SEMNAL DE ALARMĂ: Numărul cazurilor de enterocolită în rândul copiilor, a crescut în ultimele zile

Publicat:

SEMNAL DE ALARMA: Numarul cazurilor de enterocolita in randul copiilor, a crescut in ultimele zile The post SEMNAL DE ALARMA: Numarul cazurilor de enterocolita in randul copiilor, a crescut in ultimele zile first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma pentru parinți: Alimentația fast-food, efecte devastatoare pe termen lung in cazul copiilor

06:35, 04.04.2024 - Dr. Iulia Tincu, medic primar gastroenterologie pediatrica la Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti, a vorbit despre efectul nociv al fast-foodului, dar si despre lipsa alimentelor sanatoase in viata de zi cu zi a adolescentilor. Toate acestea cauzeaza obezitatea. „Viata moderna…

Alina Marymar, semnal de alarma in randul parinților. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate: „Simt sa va spun asta” / fOTO

16:55, 28.03.2024 - Alina Marymar a tras un semnal de alarma, in urma cu puțin timp, in randul parinților, pe internet. Un membru al familiei sale se confrunta cu probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Cazurile de rujeola se inmultesc alarmant de la o saptamana la alta atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor

09:05, 23.03.2024 - Cazurile de rujeola se inmultesc alarmant de la o saptamana la alta atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor The post Cazurile de rujeola se inmultesc alarmant de la o saptamana la alta atat in randul adultilor, cat si in randul copiilor first appeared on Partener TV .

Doar șapte țari din lume au aerul curat: Un raport ce a analizat 134 de state și regiuni trage un puternic semnal de alarma

11:35, 19.03.2024 - Doar șapte țari din 134 indeplinesc standardul internațional de calitate a aerului, poluarea mortala a aerului devenind tot mai problematica din cauza activitaților economice și a impactului toxic al fumului provocat de incendii, arata un raport citat de The Guardian, scrie digi24.ro .

Semnal de alarma tras de ONU: Mortalitatea infantila a atins un minim istoric in lume

13:21, 13.03.2024 - Pentru prima data in istorie, numarul copiilor sub cinci ani care mor anual a scazut sub 5 milioane, conform ONU. Este o scadere semnificativa, cu 51% din 2000 și 62% din 1990. Mortalitatea in randul copiilor cu varsta sub 5 ani a scazut la un minim istoric in 2022, coborand in sfarșit sub pragul…

InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania

08:21, 25.02.2024 - InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania The post InfoCons trage un semnal de alarma privind un produs contrafacut ce se vinde și in Romania first appeared on Partener TV .

Conferința de prevenire a consumului de droguri in randul elevilor, la Dej / Maria Forna, semnal de alarma: „Consumul acestor substanțe curma destine”

15:50, 09.02.2024 - Peste 400 de elevi, parinți și profesori din municipiul Dej au participat, vineri, la un eveniment la care au fost informați cu privire la pericolul reprezentat de consumul de substanțe psihoactive.


Ce parere ai despre aceasta stire?