Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful diplomaţiei europene anunţă sancţiuni: Am limitat accesul Rusiei la pieţele noastre financiare

Publicat:

Seful diplomatiei europene, , a anuntat, marti, ca UE a limitat accesul Rusiei la pietele financiare ale , avertizand ca UE ”mai are munitie munitie pentru a continua sa sanctionam comportamentul rusesc daca va fi nevoie”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomației franceze spune ca 150.000 de soldați ruși au fost uciși in Ucraina: „Esecul militar al Rusiei este deja aici”

16:10, 03.05.2024 - Circa 150.000 de soldati rusi au fost ucisi de la inceputul invaziei ruse in Ucraina, in februarie 2022, potrivit estimarilor franceze, comunicate de ministrul de Externe, Stephane Sejourne, intr-un interviu publicat vineri in editia europeana a ziarului independent rus Novaia Gazeta, citat de AFP,…

Klaus Iohannis este acuzat ca prin insistența sa de a ajunge șeful NATO face jocurile Rusiei

08:05, 05.04.2024 - Cum a ajuns Iohannis in barca lui Viktor Orban și pana unde poate merge Bucureștiul pentru a-și atinge ambițiile de a avea un secretar general NATO? Klaus Iohannis i-a invitat la consultari pe prim-miniștrii din Belgia, Ungaria și Croația sub pretextul consultarilor pentru Agenda Strategica a UE…

Uniunea Europeana: Miniștrii de Externe ai țarilor membre au aprobat un sprijin militar suplimentar pentru Ucraina și noi sancțiuni contra Rusiei

12:25, 19.03.2024 - Cei 27 miniștri de Externe ai țarilor membre ale Uniunii Europene, reuniți luni, 18 martie, la Bruxelles, in prezența virtuala a omologilor lor american și ucrainean, respectiv Antony Blinken și Dmiro Kuleba, au degajat noi fonduri pentru ajutorarea Ucrainei, au evocat posibile efecte ale alegerilor…

Șeful diplomației franceze: trebuie evitata cu orice preț prabușirea Ucrainei. „Avem informații ca Rusia nu se va opri aici”

14:30, 01.03.2024 - Franta face tot ce-i sta in putința pentru a impiedica prabusirea Ucrainei, insa fara a intra in razboi impotriva Rusiei, a dat asigurari, vineri, ministrul de Externe Stephane Sejourne.

Tarile membre UE trebuie sa faca mai mult pentru a livra munitii Ucrainei, cere Borrell intr-o scrisoare

10:45, 23.02.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a cerut celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca mai mult pentru a trimite munitii in Ucraina, care sufera de o penurie de arme in lupta sa impotriva invaziei Rusiei.

Borrell le cere „de urgența” țarilor UE sa faca mai mult pentru a trimite munitii Ucrainei: „E nevoie de cantitați enorme”

10:25, 23.02.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a cerut celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca mai mult pentru a trimite munitii in Ucraina, care sufera de o penurie de arme in lupta sa impotriva invaziei Rusiei, relateaza AFP si EFE, citate de Agerpres.

UE a aprobat al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: „Taiem și mai mult accesul Moscovei la drone”

15:20, 21.02.2024 - UE a aprobat miercuri al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei. Noul pachet va include 193 de companii și persoane care vor fi adaugate pe lista celor carora li se interzice sa calatoreasca sau sa faca afaceri in UE, transmite Reuters.

Ungaria a blocat noul pachet de sancțiuni al UE impotriva Rusiei. Ce legatura are China cu decizia

18:25, 15.02.2024 - Ungaria a blocat aprobarea ultimului pachet de sancțiuni al Uniunii Europene impotriva Rusiei, din cauza prezenței companiilor chineze pe lista, potrivit Financial Times (FT), care a citat oficiali europeni, transmite kyivindependent.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?