Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson: NATO ar putea combate pe internet gruparea Stat Islamic

Publicat:

Seful diplomatiei americane, , s-a pronuntat vineri pentru o implicare mai mare a NATO in combaterea terorismului, el dand ca exemplu lupta pe internet contra gruparii , relateaza .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Popșoi are in plan o noua vizita oficiala: Unde pleaca șeful diplomației moldovenești

16:20, 27.05.2024 - Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi va intreprinde, pe data de 28 mai 2024, o vizita de lucru in Republica Lituania, la invitația omologului lituanian Gabrielius Landsbergis. In cadrul intrevederii celor doi miniștri, vor fi abordate subiecte care vizeaza relațiile bilaterale,…

Șeful diplomației poloneze crede ca Putin „nu e atat de nesabuit” incat sa atace o țara NATO

18:40, 05.05.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, „nu este atat de nesabuit incat sa atace o țara NATO”, a declarat ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, intr-un interviu, potrivit kyivindependent.com.

Intrevedere intre seful diplomatiei americane si omologul sau chinez

09:50, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe, Wang Yi, la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia, informeaza Reuters…

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Șeful diplomației americane incearca sa remedieze relațiile cu China

20:26, 21.04.2024 - Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, se va deplasa saptamana viitoare la Beijing si Shanghai, in incercarea de a atenua tensiunile si de a stabiliza relatiile dintre Statele Unite si China.

Impertinența: Șeful diplomației iraniene minimalizeaza atacul lansat de Israel la Ispahan

21:15, 20.04.2024 - Hossein Amir-Abdollahian, ministrul de Externe al Iranului, a minimalizat vineri, intr-un interviu acordat canalului american de televiziune NBC, atacul lansat de Israel care a afectat centrul Iranului, la Ispahan, comparandu-l cu un „joc de copii” . A adaugat ca nu vor exista represalii iraniene, cu…

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

ISIS a revendicat atentatul de la concertul de langa Moscova, soldat cu cel puțin 40 de morți

23:45, 22.03.2024 - Gruparea sunita militanta Stat Islamic a revendicat vineri, pe canalul de Telegram al grupului, responsabilitatea pentru atacul armat de la sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel putin 40 de morti si peste 100 de raniti.- Revenim cu informații - 


Ce parere ai despre aceasta stire?