Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful ANPC: Restaurantele să treacă în meniu ”din ce burtă e făcută ciorba de burtă”, dar și ”când s-a născut porcul”. Ordinul a stârnit nemulțumirea patronilor de localuri

Publicat:

Șeful ANPC: Restaurantele sa treaca in meniu ”din ce burta e facuta ciorba de burta”, dar și ”cand s-a nascut porcul”. Ordinul a starnit nemulțumirea patronilor de localuri Șeful ANPC: Restaurantele sa treaca in meniu ”din ce burta e facuta ciorba de burta”, dar și ”cand s-a nascut porcul”. Ordinul a starnit nemulțumirea patronilor de localuri , șeful ANPC insista ca localurile sa treaca in meniuri toate ingredientele folosite, inclusiv cand s-a nascut porcul, vita sau gaina a carei carne a fost […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca premiata pentru ca a nascut 19 copii: „La baza fiecarui mare creștin sta devotamentul mamei”

18:15, 08.04.2024 - Arhiepiscopia Sucevei și Radauților i-a acordat unei sucevence, soția unui cantor bisericesc din localitatea Giurgești, Ordinul eparhial „Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava", acordat de Arhiepiscopul Calinic, pentru meritul de a fi adus pe lume și a fi crescut 19 copii.

Scandalul „puiului vopsit”. Șeful ANPC: Nu putem profita de naivitatea nimanui. Analizele dovedesc clar contaminarea cu salmonella

20:00, 27.03.2024 - Scandalul „puiului vopsit” continua. Președintele ANPC, Horia Constantinescu, a reacționat dupa ce directorul executiv al ANSVSA, Mihai Ponea, l-a acuzat ca induce oamenii in eroare privind puii galbeni și cu salmonella. „E absolut jenant”, spune șeful ANPC, care, la randul sau, acuza producatorii ca…

Scandalul "puiului vopsit". Șeful ANSVSA le transmite romanilor: Orice aliment pe care punem mana are salmonella

15:01, 27.03.2024 - Directorul executiv al ANSVSA Mihai Ponea il acuza pe președintele ANPC Horia Constantinescu ca induce in eroare oamenii cu afirmații legate de puiul vopsit și cu salmonella. Ponea a declarat la Digi24 ca fiecare lot de pasari care se sacrifica in ferme e testat de salmonella și ca din cele 2500 de…

Șeful ANPC avertizeaza cu privire la puii de gaina vopsiți din magazine: ,,Ne confruntam cu un atentat serios la siguranța fiecaruia dintre noi”

09:55, 27.03.2024 - Șeful ANPC Horia Constantinescu a semnalat o problema pe care inspectorii ANPC au descoperit-o in magazinele din Romania. Este vorba de faptul ca unii producatori vopsesc puii de gaina pentru a-i face sa para mai apetisanți.Potrivit președintelui Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor…

Presedintele ANPC: Pui ingalbeniti pentru a parea mai buni, impanati cu tulpini de sallmonela periculoase

09:30, 27.03.2024 - Presedintele ANPC , Horia Constantinescu, afirma ca ne confruntam cu un atentat serios la siguranta fiecaruia, si avertizeaza ca unii dintre pui sunt vopsiti prin hranire, pentru ca vopseaua sa nu poata fi spalata, iar astfel devine un pericol pentru sanatatea noastra. Presedintele Autoritatii Nationale…

Magazinele milionarului Șucu, promoții false pentru romani. Cum sunt escrocați clienții la magazinul de mobila al afaceristului

11:30, 26.03.2024 -  Tot mai multe inșelatorii au fost semnalate de clienți in perioada reducerilor. Magazinul de articole de mobilier, Mobexpert, promoveaza un tip de reducere fantoma, unde clienților li se promit in teorie discount-uri uriașe și nu le primesc, in realitate.Echipa Realitatea PLUS a incercat sa obțina…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Care este cea mai populara rețeta de ciorba de burta. Cum se prepara

15:50, 15.03.2024 - Ciorba de burta clasica este, in general, cea mai populara varianta in multe culturi și regiuni. Este renumita pentru gustul sau bogat și reconfortant, combinand aroma intensa a burții de vita cu legumele proaspete și condimentele.Servita cu smantana și marar sau patrunjel tocat, ciorba de burta clasica…


Ce parere ai despre aceasta stire?