Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefii ANRE, CA, CNPF ar putea fi demiși dacă activează ineficient

Publicat:

Conducatorii mai multor autoritați publice aflate sub control parlamentar ar putea fi demiși in caz ca se va constata ca și-au executat necorespunzator atribuțiile.

Deputații au votat un proiect prin care se instituie noi mecanisme de control și de sancționare a conducatorilor, transmite Știri.md.

Proiectul vizeaza Comisia Naționala a Pieței Financiare, Consiliul Concurenței, Agenția Naționala pentru Soluționarea Contestațiilor, , Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica.

Autorii inițiativei menționeaza ca acordarea dreptului Parlamentului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Scumpiri la benzina și ieftiniri la motorina: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine la pompa

12:15, 18.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru maine, 19 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu noua bani mai puțin.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.

Oficial! Gazul se ieftinește

11:25, 21.02.2024 - Veste buna pentru consumatorii casnici. Gazul se ieftinește cu peste 3 lei și 59 de ani. Astfel, odata cu micșorarea tarifului vom achita 14 lei și 47 de bani pentru un metru cub de gaz. Decizia a fost luata de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), in cadrul ședinței de astazi.…

S-a aflat cind ar putea fi ar putea fi ajustat tariful la gaz

14:31, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) urmeaza sa ajusteze prețul la gazul livrat de Moldovagaz. Proiectul hotaririi a fost publicat pe pagina web a instituției. Astfel, pentru mia de metri cubi ar urma sa fie achitate intre 8930 și 16.078 de lei, fara TVA, in funcție de rețea și…

Scumpiri și de Ziua Indragostiților: Faceți plinul astazi, maine prețurile la benzina și motorina vor crește

12:25, 13.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 14 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 6 bani, iar prețul motorinei va crește cu 7 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?