Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul pentru cea mai cremoasă supă. Nu trebuie să adaugi niciun produs pe bază de lapte

Publicat:

Supele cremoase sunt pe gustul tuturor oamenilor și mult mai delicioase, insa par a fi destul de dificil de pregatiti fara produse cremoase. Ei bine, exista un secret pe care trebue sa il urmezi daca iți dorești sa aiba aceasta textura cremoasa cautata de toata lumea.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai gustoasa varza calita. Ce sa adaugi pentru un plus de savoare, rețeta asta are 300 de ani

22:46, 18.05.2024 - Cum sa faci cea mai delicioasa varza calita? Aceasta mancare nu lipsește niciodata din meniurile restauratelor tradiționale romanești. Daca doriți sa o faceți acasa, va vom prezenta o rețeta veche de 300 de ani. Cea mai delicioasa varza calita Varza calita este un preparat gustos și apreciat de toți…

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Galuște de post ca la mama acasa. Secretul ca sa iasa pufoase, ce sa adaugi neaparat in compoziție

13:30, 10.04.2024 - Supa cu galuște este un preparat iubit de toata lumea, dar nu o poți face in perioada postului, pentru ca toate rețetele de galuște conțin ou. Totuși, exista o rețeta de galuște de post ca la mama acasa, delicioase și ușor de facut, numai bune pentru o supa de post pe care o poți consuma […] The post…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Satul din Romania unde fermierii prepara cea mai gustoasa branza, inregistrata la OSIM. Localitatea are sol saraturat și e bogata in saruri minerale

08:40, 27.03.2024 - Satul brailean Gulianca a devenit cunoscut datorita branzei, un produs care se obtine din lapte de oaie, al carui secret consta in gustul unic dat de iarba care creste pe solul saraturat și bogat in saruri minerale. „Este cea mai buna iarba din țara, oile o iubesc”, spun fermierii dunareni. Povestea…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția minciunelelor. Secretul folosit de gospodine pentru un gust aparte

18:36, 27.02.2024 - Nu exista persoana care sa nu cunoasca rețeta delicioaselor minciunele cu care bunicii ne-au facut copilaria mai frumoasa. Acest desert are o compoziție similara cu cea a gogoșilor, iar gustul te duce direct cu gandul la copilarie. Iata care este ingredientul pe care trebuie sa il adaugi in compoziția…

Secretul din parul lui Beethoven. De ce a murit compozitorul

18:55, 26.02.2024 - Moartea compozitorului german Ludwig van Beethoven a fost probabil rezultatul unei infecții cu hepatita B, exacerbata de consumul de alcool și de numeroșii factori de risc pentru boli hepatice, reiese din analize recente ale ADN-ul din mostre autentificat


Ce parere ai despre aceasta stire?