Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul lui Carmen Brumă pentru a slăbi după Paște. Trucurile simple pe care le folosește

Publicat:

Masa de Paște nu duce lipsa de preparate delicioase, dar care nu sunt deloc prietenoase cu silueta. și-a dezvaluit secretul pentru a slabi dupa cea mai importanta sarbatoare creștina din an. Trucurile simple pe care le aplica vedeta pentru a fi mereu in forma. a explicat cum poți slabi dupa Paște […] The post Secretul lui pentru a slabi dupa Paște. Trucurile simple pe care le folosește appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Andreea Marin, ipostaza minunata de Paște. Vedeta a renunțat la inhibiții, niciodata nu ai vazut-o atat de fericita

16:40, 04.05.2024 - Andreea Marin este o femeie foarte frumoasa, care a reușit sa se faca remarcata rapid la debutul sau in televiziune. Secretul succesului sau este o combinație intre pasiune, determinare și devotament fața de munca și fața de ceilalți. Datorita carierei sale remarcabile, vedeta a devenit una dintre cele…

Ce condimente se pun la drobul de miel. Secretul gospodinelor pentru un gust desavarșit

08:55, 04.05.2024 - In acest an, creștinii ortodocși praznuiesc Invierea Domnului pe data de 5 Mai. In Saptamana Mare, gospodinele incep sa pregateasca bunatațile pentru masa de Paște, iar unul din preparatele tradiționale nelipsite, ca-n fiecare an, este drobul de miel. Pentru ca el sa iasa delicios, trebuie sa știți…

Secretul oualor perfecte pentru Paște și ce trebuie sa pui in vopsea. Așa vor avea o culoare intensa

11:05, 30.04.2024 - Ne mai despart doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele s-au apucat sa pregateasca preparatele pentru sosirea acestei sarbatori majore. Printre obiceiurile tradiționale de Paște se numara și vopsitul oualor. Dar acest lucru da mari batai de cap tuturor. Ce trebuie sa adaugați in vopsea pentru…

Tehnici de vopsire a oualor de Paște de care sigur nu știai. 5 metode simple, vor ieși superbe

18:05, 29.04.2024 - Joia Mare este ziua in care se vopsesc ouale in mod tradițional. Exista o mulțime de moduri pentru a face acest lucru, de la tehnica șervețelului, tehnica orezului, pana la cea cu flori sau patrunjel. De asemenea, sunt multe metode prin care iți pot colora ouale in mod natural: cu sfecla, varza roșie,…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…


Ce parere ai despre aceasta stire?