Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul celui mai bun aluat de focaccia. Va ieși exact ca la restaurant

Publicat:

Cine nu a auzit de foccacia, painea pufoasa la interior și crocanta pe exterior, servita cu ulei de masline, rozmarin sau alte ierburi și condimente. Deseori, o mancam la restaurant, insa aceasta poate fi preparata ușor chiar și acasa. Dar tu știai secretul celui mai bun aluat de focaccia? In materialul care urmeaza iți vom […] The post Secretul celui mai bun aluat de focaccia. Va ieși exact ca la restaurant appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul celui mai aromat și cremos tiramisu cu fistic. Un desert de nota 10 pentru masa in familie

12:05, 10.05.2024 - Te tenteaza ideea de a pregati tiramisu cu fistic pentru masa de weekend in familie? O gospodina a dezvaluit ce rețeta respecta pentru a mulțumi gusturile tuturor. Care este, de fapt, secretul celui mai aromat și cremos desert. Lista ingredientelor necesare și modul de preparare. Tiramisu cu fistic…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit. Secretul ca sa iasa babani și foarte aromați

15:50, 03.05.2024 - In aceasta perioada, pe langa bunațile culinare tradiționale din carne de miel, precum drob-ul, friptura și alte asemenea preparate, cozonacul este la loc de cinste in bucataria romanilor. Sunt multe rețete, dar printre ele se regasește și cea mai cautata rețeta de cozonaci pufoși cu aluat oparit, air…

Secretul celui mai gustos cheesecake. Se va coace uniform și nu va avea deloc crapaturi

22:30, 19.04.2024 - Daca te-ai intrebat vreodata cum faci cel mai bun cheesecake, acest articol este pentru tine. Rezultatul va fi un desert bogat, cremos, pe care il poți personaliza cu toppingul preferat. Textura lui va fi perfecta, iar așa-zisul blat nu se va sparge, nu va prezenta crapaturi și se va coace uniform.…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…

Ingredientul pe care sa il pui in omleta pentru a-i da gust. Secretul pentru un mic-dejun ca la restaurant

22:10, 01.03.2024 - Omleta este, fara doar și poate, un mic dejun extrem de popular in toata lumea. Pentru ca este adorata de o mulțime de persoane, omleta poate fi preparata dupa o mulțime de rețete. In schimb, exista și un ingredient pe care trebuie sa il pui neaparat in acest tip de mic-dejun, pentru a-i da gustul ca…

Nu mai pune lapte sau apa in piure! Ingredientul care il face mult mai bun si mai cremos decat la restaurant

15:35, 01.03.2024 - Secretul celui mai bun piure de cartofi nu sta in lapte sau unt. Totul are legatura cu modul in care legi ingredientele intre ele, pentru a forma o compoziție cremoasa. Afla in randurile de mai jos ce trebuie sa pui in cartofi pentru ca rezultatul final sa fie ca la restaurant. Secretele unei porții…

Secretul celui mai delicios sos pentru paste. Ingredientul care il face cremos

11:00, 17.02.2024 - Daca nu ai timp sa iți prepari sosul de roșii in casa, poți apela cu incredere și la cel cumparat din supermarket. Insa, probabil, ai simțit ca acesta are un gust destul de bun, dar ca ii lipsește acel ceva. Iata care este ingredientul secret care il transforma din bun in grozav.


Ce parere ai despre aceasta stire?