Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Secretele plantelor care ne vindecă”, educație muzeală, la Muzeul de Științele ...

Publicat:

Muzeul de Științele Naturii Suceava organizeaza lecții interactive online – educație muzeala, pe parcursul intregului an, una dintre acestea avand ca tema „Secretele plantelor care ne vindeca".Biologul dr. Florentina-Carmen Oleniuc, de la Muzeul de Științele Naturii Suceava, spune ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretele pentru cura cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

20:15, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice. Este important de știut ca papadia poate fi adaugata in diferite smoothie-uri,…

Secretele neobișnuitei cure cu papadie, explicate de un nutriționist. Vindeca mai multe afecțiuni

13:20, 01.04.2024 - Nutriționistul Luminița Catana ofera detalii despre o cura mai puțin obișnuita și cunoscuta: cea cu papadie. Se face primavara și are un rol detoxifiant, de stimulare a drenajului limfatic și de susținere a funcției hepatice.

Muzeul de Arta Populara Constanta: Ateliere de pedagogie muzeala cu tematica Papusi din fire colorate

15:00, 29.03.2024 - In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire colorate" destinate copiilor din ciclul primar. In perioada 3 5 aprilie, la Muzeul de Arta Populara se organizeaza ateliere de pedagogie muzeala cu tematica "Papusi din fire…

FOTO. Profesorii din Timișoara au invațat cum sa țina „lecții deschise” la muzeu

19:10, 26.03.2024 - 20 de cadre didactice din Timișoara au invațat sa foloseasca spațiul muzeal ca lecție deschisa pentru elevii lor. Atelierele au avut loc in cadrul proiectului „FORMA inEDU”, realizat de Asociația Inițiativa in Educație din oraș. „Muzeul – Spațiu de invațare” a fost o inițiativa dedicata cadrelor didactice…

Muzeul Bucovinei organizeaza doua activitați de educație muzeala despre Cetatea de Scaun a Sucevei

14:21, 05.03.2024 - Odata cu redeschiderea Cetații de Scaun a Sucevei și din dorința de oferi șanse egale de participare la activitațile de educație muzeala mai multor copii, Muzeul Național al Bucovinei vine anul acesta cu un proiect nou, ce se va desfașura pe tot parcursul anului școlar, in cadrul Serviciului Cetatea…

Martisoare mestesugite de elevi la Muzeul de Arta populara Constanta

12:11, 24.02.2024 - Micutii elevi de la Scoala Gimanziala nr. 28 "Dan Barbilian" au participat la un atelier de pedagogie muzeala cu tematica "Martisorul" ce a avut loc la Muzeul de Arta Populara Constanta. Elevi de la Scoala Gimanziala nr. 28 "Dan Barbilian" au participat la un atelier de pedagogie muzeala cu tematica…

Martisoare muzeale - atelier de creatie si educatie muzeala la Muzeul National de Istorie a Romaniei

10:25, 19.02.2024 - Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza in perioada 21 februarie - 8 martie, o serie de ateliere de creatie si educatie muzeala dedicate martisorului - simbol al primaverii si al renasterii naturii, potrivit news.ro. Ghidati de desenatorii artistici si educatorii muzeali, participantii…

Educație muzeala. S-a intamplat acum 636 de ani

19:05, 08.02.2024 - Din oferta educaționala a Muzeului Național al Bucovinei face parte și proiectul S-a intamplat acum 636 de ani. La 10 februarie 1388 a fost atestata documentar Cetatea de Scaun a Sucevei. Proiectul este dedicat celor mai mici vizitatori ai Cetații – preșcolarii. Pe tot parcursul anului școlar, cadrele…


Ce parere ai despre aceasta stire?