Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sebastian Țopescu, adevărul despre episodul cu Carmen Tănase care a dus la scandal în TVR. „Nimeni nu știa că o să se întâmple!”

Publicat:

Sebastian Țopescu, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv și jurnalist Cristian Țopescu, a fost prezent la 2023. Tanarul, in varsta de 24 de ani, a dat curs invitației noastre și a venit la cea mai cool petrecere mondena a verii, a carei tematica a fost “Ani de liceu”.Basti, cum i se spune in cercul de prieteni, a facut o serie de declarații interesante la eveniment, legate de trecut, dar și de proiectele actuale. Sebastian Țopescu are o emisiune la TVR, intitulata “Vis sau realitate”, in care diverse persoane publice - de la influenceri, la medici celebri, artiști sau…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Andrei Ungureanu și soția lui, divorț in secret. „Omul cu Tourette”, adevarul despre desparțirea cu scandal: „M-a durut la inceput”

18:30, 25.04.2024 - Andrei Ungureanu și soția lui au divorțat. Cei doi s-au separat oficial de curand, in mare secret, „Omul cu Tourette” spunand ca a facut tot posibilul sa nu se ajunga la desparțire, dar nu a avut incotro. Au fost impreuna doi ani și jumatate.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Alexandru Ciucu, prima reacție dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a rabufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

09:40, 20.04.2024 - Dupa ce s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar fi avut o amanta pe care ar fi ținut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reacție. Și Alina Sorescu, inca soția sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situație.Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins cand o lua pe Oana Vladescu…

Acces Direct. Soțul Maricicai, adevarul despre episodul de infidelitate dintre ea și verișorul lui: „Unde ai fost alaltaseara?”. Femeia ar mai fi plecat de acasa

18:10, 12.04.2024 - Mielu, soțul Maricicai, are o alta versiune a poveștii fața de partenera lui, asta dupa ce a surprins-o pe ea impreuna cu verișorul lui. Femeia se apara, in continuare, și spune ca nu este nimic adevarat și ca de fapt, Mielu ar fi fost agresiv cu ea.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Antonio Pican este invidiat de Lino Golden? Adevarul despre steroizi, dupa marele scandal dintre cei doi: “Pura rautate!” EXCLUSIV

15:36, 10.03.2024 - In urma cu cateva saptamani a fost un real conflict in industria muzicala intre Lino Golden și Antonio Pican. Lino i-a transmis fostului iubit al lui Bibi un mesaj acid, pe rețelele de socializare. Artistul l-a atacat pe Antonio Pican, indemnandu-l sa renunțe la muzica și sa iși ștearga contul de Threads.…

Clujul are proiecte de peste 4 miliarde de euro in implementare. Clujeanul cu rang de ministru: „Imi doresc sa se intample asta peste tot in țara”

14:40, 26.02.2024 - Metroul, Centura Metropolitana sau Spitalul Regional de Urgența sunt celei mai importante proiecte de infrastructura ale Clujului care contribuie la suma totala de aproximativ 4 miliarde de euro, in ceea ce privește investițiile in deru


Ce parere ai despre aceasta stire?