Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se strică vremea. Meteorologii au emis cinci avertizări cod galben și cod portocaliu de viscol și ninsoare

Publicat:

Meteorologii au emis noi avertizari de viscol și ninsoare valabile sambata și duminica in cea mai mare parte a țarii. Este vorba despre trei coduri galbene și doua coduri portocalii. Prima atenționare de tipul cod galben este valabila de sambata, la ora 11.00, pana duminica, la ora 20.00. Potrivit avertizarii, la munte va ninge moderat […] strica vremea. Meteorologii au emis cinci avertizari cod galben și cod portocaliu de viscol și ninsoare a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea capricioasa a provocat haos in țara: șase avertizari de cod portocaliu. Grindina a cazut in prima zi de Paște VIDEO

10:11, 06.05.2024 - Vremea capricioasa de la inceputul lunii mai a creat probleme serioase in mai multe regiuni ale țarii. Meteorologii au emis 35 de avertizari de vreme severa. Șase dintre aceste avertizari au fost de cod portocaliu, semnaland fenomene meteorologice extreme: averse torențiale și grindina.

Meteorologii le strica minivacanța romanilor: Vremea se schimba din nou - vin ploile! / Prognoza pe doua saptamani

14:00, 29.04.2024 - Vremea se racește ușor, dar revine la temperaturi placute la finalul saptamanii 6 - 12 mai. Probabilitatea de ploaie va crește incepand cu data de 2 mai. ANM a emis luni prognoza pentru perioada 29 aprilie - 12 mai.

Cod portocaliu de viscol. Vremea rea continua, zonele in care vantul si zapada vor face prapad

23:50, 23.04.2024 - Vremea rea continua in toata țara. Deși ne apropiem de ultima luna de primavara, temperaturile sunt in scadere și ploile au pus stapanire pe intreg teritoriul. Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme rea, respectiv un cod portocaliu de viscol. Ninsorile pun stapanire pe Romania Luna aprilie…

Se strica vremea: averse, descarcari electrice, lapovița și ninsoare. Unde va fi in continuare cald

07:40, 16.04.2024 - Dupa temperaturile de vara, vremea se strica. Meteorologii anunța ca valorile termice scad fața de cele inregistrate in intervalul precedent, mai ales in Banat, Crișana și Maramureș, astfel ca se vor situa in jurul celor specifice perioadei.

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Cod portocaliu in Romania, de marți dimineața. Meteorologii ANM au anunțat județele in pericol

10:55, 01.04.2024 - Dupa un weekend și o prima zi de aprilie cu temperaturi specifice lunilor de vara, vremea ne va aduce noi surprize. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis cod portocaliu in Romania, valabil de marți dimineața. Ce zone vor fi afectate de alerta meteorologilor ANM. Cum va fi…

Cod galben de ninsori, viscol si ploi abundente. Vremea se schimba din nou, zonele in care iarna se intoarce in forta

11:35, 11.03.2024 - Daca recent vorbeam de cum va fi vremea in perioada urmatoare, conform ANM, astazi, 11 martie, a fost emis un cod galben de ninsori, viscol si ploi abundente. Meteorologii spun ca vremea se schimba din nou, precizand și zonele in care iarna se intoarce in forta. ANM a emis un cod galben de ninsori,…

Anunț ANM! Lapovița și ninsoare in Romania. De cand se strica vremea

18:30, 03.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie anunța ca temperaturie vor scadea. Meteorologii transmit ca un val de aer rece va patrunde in Romania, iar vremea rece se va instala, din nou. Ba chiar sunt anunțate și lapovița și ninsori.


Ce parere ai despre aceasta stire?