Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se lucrează pentru a repara liniile electrice de la centrala nucleară de la Cernobîl

Publicat:

Ucraina a transmis pentru (AIEA) ca au inceput reparatiile la liniile electrice de la centrala nucleara de la Cernobil, iar tehnicienii au facut unele progrese. Exista inca daune in afara amplasamentului, dar lucrarile continua, ”in ciuda situatiei dificile din afara amplasamentului”. Directorul AIEA, , a transmis ca ramane important sa se repare liniile electrice cat mai curand posibil.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce planuri are Rusia cu centrala nucleara de la Zaporojie. Anunțul facut dupa discuțiile cu șeful AIEA

17:05, 28.05.2024 - Aleksei Lihacev, directorul Rosatom, a anunțat ca s-a ajuns la un acord cu privire la siguranta centralei nucleare de la Zaporojie, in urma discutiilor de la Kaliningrad dintre o delegatie a Rosatom si cea condusa de directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

„Ne apropiem periculos de mult de un accident nuclear” in Ucraina, avertizeaza seful AIEA

07:40, 16.04.2024 - Șeful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat luni, 15 aprilie, ca recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene de la Zaporojie, ocupata de Rusia, pun in pericol siguranța oamenilor și ca exista posibilitatea unui accident nuclear, a transmis AFP, preluata…

Centrala nucleara Zaporojie, vizata de un atac cu drone. „Riscul unui accident nuclear major” crește, atenționeaza AIEA

08:55, 08.04.2024 - Liderul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA) și-a exprimat dezaprobarea fața de bombardamentul cu drone lansat asupra unuia dintre cele șase reactoare ale centralei nucleare Zaporojie din Ucraina, relateaza The Guardian.

Cum evalueaza șeful AIEA posibilitatea unui atac nuclear din partea Rusiei

16:50, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in pofida amenintarilor proferate in acest sens de Vladimir Putin.

Seful AIEA: „Eu cred ca nu sunt intrunite conditiile pentru folosirea armelor nucleare in Ucraina”

14:51, 14.03.2024 - Directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, a declarat joi ca nu crede ca „sunt intrunite conditiile” pentru folosirea armelor nucleare in razboiul din Ucraina, in ciuda amenintarilor recente proferate de presedintele rus Vladimir Putin.

Atac de neințeles in Ucraina! Forțele lui Zelenski au lovit infrastructura critica a centralei nucleare Zaporojie

10:56, 14.03.2024 - De la inceputul conlictului militar din Ucraina, in jurul centralei nucleare Zaporojie s-au dat lupte grele. Rușii au reușit intr-un final sa obțina controlul, insa ucrainenii au atacat acum infrastructura critica a centralei. Atac de neințeles in Ucraina, unde armata lui Volodimir Zelenski și-a atacat…

Forțele armate ucrainene au atacat infrastructura critica a centralei nucleare din Zaporojie

09:55, 14.03.2024 - Forțele armate ucrainene au tras in infrastructura critica a centralei nucleare Zaporojie, cea mai mare din Europa, scrie joi agenția rusa de presa TASS. „A fost inregistrata bombardarea infrastructurii critice a stației. Un dispozitiv exploziv a fost aruncat in zona gardului in spatele careia se afla…


Ce parere ai despre aceasta stire?