Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se leapădă Ponta de șefia Camerei?

Publicat:

Una dintre cele mai halucinante informații din ultima vreme îl vizeaza pe Victor Ponta. Cel aflat pe primele locuri în sondajele de popularitate. Și de credibilitate. Se vehiculeaza insistent scenariul, conform caruia acesta va prelua șefia Camerei Deputaților dupa ce, cu chiu cu vai, va putea fi debarcat. Ar fi o prostie fara margini. Preluarea unei asemenea poziții nu i-ar aduce lui Victor Ponta niciun beneficiu. Dimpotriva.

Este limpede ca Victor Ponta este, de la distanța, cel mai popular lider al PSD. Odata demisionat de la conducerea celui mai mare partid…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kelemen Hunor submineaza ambițiile lui Iohannis la șefia NATO

19:10, 18.04.2024 - Candidatura președintelui Klaus Iohannis la șefia NATO este amenințata chiar din interiorul Romaniei. Șeful UDMR, Kelemen Hunor, a indicat ca nu crede ca este „vorba de Romania“, cand candideaza Iohannis.

Romania trimite militari in Orientul Mijlociu. Vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

17:50, 16.04.2024 - Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat act, marti, de scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis prin care informeaza Parlamentul ca a aprobat participarea Armatei Romaniei la doua operațiuni de securitate maritima (ale UE și SUA) din Orientul Mijlociu desfașurata pe…

Vasile Dincu intra tare dupa ce Iohannis s-a inscris la șefia NATO: Iți dai seama ca Romania nu e o țara mica!

16:15, 13.03.2024 - Senatorul PSD Vasile Dincu a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis "probabil ca are sanse" de a ocupa functia de secretar general al NATO, daca s-a inscris in aceasta competitie, subliniind ca Romania se afirma ca o tara importanta "pe esichierul politic si geopolitic mondial". Iți dai…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Protest USR in Parlament, pe tema Roșia Montana. Replica rapida a PSD: 'Voi furați miliarde cu vaccinuri, noi caștigam procesele' (VIDEO)

17:05, 11.03.2024 - USR și Forța Dreptei au organizat luni, 11 martie, un protest in plenul Camerei Deputaților. Cu pancarte referitoare la Roșia Montana, deputații USR și Forța Dreptei s-au instalat in preajma prezidiului, denunțand o presupusa manipulare a bursei in cadrul exploatarii miniere și a procesului de la ICSID.…

Ion Cristoiu explodeaza dupa ce Romania l-ar fi propus pe Iohannis la NATO: Postura lui e de rah..t

21:36, 23.02.2024 - Jurnalistul Ion Cristoiu spune ca speculațiile pe tema propunerii lui Klaus Iohannis pentru candidatura la șefia NATO au pus Romania intr-o poziție penibila. Cristoiu acuza ca Romania s-a facut de rușine intrand in schema dupa ce marile puteri au anunțat ca il susțin la șefia NATO pe Mark Rutte. Cristoiu…

Mihai Constantin, intrebat daca Romania il propune pe Klaus Iohannis la șefia NATO: „Nu am date pentru a comunica”

20:35, 22.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mihai Constantin, a afirmat, joi, intrebat daca Romania a notificat aliatii ca il nominalizeaza pe presedintele Klaus Iohannis pentru functia de secretar general al NATO, ca in numele Guvernului nu are date pentru a comunica pe acest subiect.


Ce parere ai despre aceasta stire?