Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se întâmplă în SUA. Bonusuri de sfârșit de an în valoare de 100.000 de dolari pentru fiecare angajat

Publicat:

Una dintre cele mai mari companii din domeniul explorarii și producției de petrol și gaze din , , a declarat ca la sfarșitul acestui an, va plati fiecare angajat cu aproximativ 100.000 de dolari. Firma numara 1.381 de ... Post-ul Se intampla in SUA. Bonusuri de sfarșit de an in valoare de 100.000 de dolari pentru fiecare angajat apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Golf: Un fost angajat, acuzat de furtul mai multor accesorii in valoare de milioane de dolari

10:45, 16.05.2024 - Un fost magazioner de golf din Augusta (sud-estul SUA) a pledat vinovat pentru un furt de mai multe milioane de dolari reprezentand accesorii si articole din colectia turneului Masters, care se desfasoara anual pe prestigiosul parcurs din statul Georgia, informeaza AFP.

O femeie a caștigat de doua ori in zece saptamani un premiu de 1 milion de dolari la o loterie din Statele Unite

13:00, 03.05.2024 - Christine Wilson, o femeie din Attleborough, Massachusetts, este norocoasa detinatoare a biletului care a castigat premiul cel mare pentru a doua oara in decurs de zece saptamani la Loteria de stat din Massachusetts, SUA, informeaza SkyNews, citata de News.ro.Femeia a castigat cel mai recent premiu…

Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețeta imbogațirii sale: ”Am trecut de la 1000 $ la 8 milioane $”

13:11, 26.04.2024 - Cine este Sebastian Gheorghiu, milionarul american devenit popular cu rețete ale imbogațirii rapide. La doar 25 de ani, postarile anteprenorului digital din Detroit nascut din parinți romani, fac furori in randul celor ce viseaza sa faca bani cu nemiluita peste noapte. Sebastian Gheorghiu se bucura…

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Angajat din Cluj, conflict cu patronul obligat de stat sa-i creasca salariul dupa 2 ani de munca: „Se intampla tot felul de situații ciudate”

15:30, 12.04.2024 - Disensiuni intre patron și angajat la o firma din Cluj, dupa intrarea in vigoare a noilor reguli privind salariile! Un angajat relateaza ca se intampla lucruri ciudate la firma la care lucreaza dupa ce statul l-ar fi obligat pe patron sa-i creasca salariul brut. Amintim ca de la 1 ianuarie 2024…

Un angajat a furat piese din alama in valoare de 40.000 euro de la o firma din Giroc

12:51, 12.03.2024 - Un barbat a sustras nu mai puțin de 2.000 de piese de alama de la firma la care lucra, aflata in comuna Giroc. A reușit sa creeze astfel un prejudiciu de zeci de mii de euro. A reușit sa vanda mai bine de jumatate din marfa furata.

Cine sunt actionarii Gabriel Resources, firma canadiana care tocmai a pierdut procesul cu statul

09:50, 09.03.2024 - Cine sunt actionarii Gabriel Resources, firma canadiana care tocmai a pierdut procesul cu statul roman pentru despagubiri in valoare de 6,7 mld. dolari. Este detinuta in proportie de 70% de investitori americani. Gabriel Resources, compania canadiana care a cumparat in 1998 un drept de exploatare…

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?