Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se evalueaza pagubele facute de furtuna in Cimitirul Central!

Publicat:

din cadrul Primariei municipiului Cluj-Napoca lucreaza la evaluarea pagubelor produse de furtuna din data de 20 iulie 2011. 

Citeste articolul mai departe pe clon.ro…  

Sursa articol: clon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sabin Sarmaș, politicianul invizibil cu ZERO soluții pentru Cluj-Napoca. Fura proiectele primariei și le prezinta ca fiind ale sale! (P)

13:31, 17.05.2024 - Deputatul invizibil Sabin Sarmaș, cum singur se recomanda, se afla in poziții publice de peste 10 ani, fiind, pe rand, consilier local, deputat sau președintele unei instituții naționale privind digitalizarea.

Locuitorii de pe strada Uliului afectați de alunecarea de teren, in ședința extraordinara de la Primarie

15:30, 29.04.2024 - Vineri seara, o alunecare de teren s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca, accesul auto fiind inchis pe strada afectata. Localnicii au intrat in Sala de sticla a Primariei in timpul ședinței extraordinare.

O noua alunecare de teren, pe o strada din Cluj-Napoca de aceasta data. O strada s-a surpat pe o lungime de 20 de metri

08:21, 27.04.2024 -  Potrivit ISU Cluj, a fost inregistrata o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.”La fata locului s-a alocat un echipaj cu o autospeciala din cadrul Detasamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat ca a fost afectata una dintre benzile de mers…

Alunecare de teren pe o strada din Cluj: zona este monitorizata dupa ce o banda de circulație a fost afectata pe o lungime de 20 de metri

00:01, 27.04.2024 - O alunecare de teren s-a produs, vineri, 26 aprilie, pe o strada din Cluj-Napoca, fiind afectata una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restrictionat, iar zona este monitorizata de echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ale Politiei Locale, informeaza…

In comuna I.L.Caragiale, proiecte implementate in parteneriat cu CJ Dambovița

12:50, 10.04.2024 - In comuna I.L.Caragiale, proiecte implementate in parteneriat cu CJ Dambovița,  pentru modernizarea localitații. Se lucreaza  pe strazile Braniștea și Furtuna –  sat I. L.CARAGIALE , unde se desfașoara proiectul de betonare șanțuri și amenajare acces proprietați. ” Menționam ca acest proiect are ca…

Catalin Cirstoiu, reactie dupa pagubele produse de furtuna din Bucuresti: "Fereasca Dumnezeu sa fie cineva ranit din cauza indolenței și delasarii manifestate de Nicușor Dan"

17:15, 02.04.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, candidatul comun al PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, a transmis un mesaj tranșant la adresa lui Nicusor Dan, dupa ce rafalele de vant puternic au facut pagube insemnate in mai multe zone din Bucuresti.

PAGUBELE FACUTE DE LUPI In UE sunt 19.000 de lupi care atenteaza uneori la animalele din ferme și paduri

09:25, 07.03.2024 - Despre lupi si pagubele pe care aceste animale carnivore mari le produc in gospodariile populatiei, in fermele de crestere a animalelor domestice,... The post PAGUBELE FACUTE DE LUPI In UE sunt 19.000 de lupi care atenteaza uneori la animalele din ferme și paduri first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?