Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şcoala de Balet a Operei din Paris: Un supraveghetor, arestat pentru atingeri de natură sexuală a unor minori

Publicat:

Un supraveghetor de noapte de la Scoala de Balet a Operei din Paris a fost arestat la sfarsitul lunii martie pentru atingerea si agresarea sexuala a doi elevi, a confirmat luni parchetul din Nanterre, un orasel din suburbia Parisului, la solicitarea AFP.

Barbatul de 27 de ani a fost pus sub acuzare pentru fapte de corupere a minorilor, atingeri de natura sexuala comise asupra unui minor de peste 15 ani, si agresiune sexuala asupra unui minor de 15 ani, a declarat sursa, confirmand o informatie aparuta in revista Marianne. Ingrijitorul a fost plasat sub control judiciar.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cornel Vana deschide o noua Galerie de Arta in Turda! (FOTO)

20:40, 05.04.2024 - Artistul turdean, Cornel Vana, a anunțat astazi ca, in curand, va deschide o noua galerie de arta in Turda, ce se va numit vanA gallery. „Cat de curand o noua Galerie de Arta la Turda. Turda in ultimi zece ani a cunoscut o dinamica ce isi uimește cetateni dar mai ales pe cei straini orașului. Cu un…

Adolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6, arestat preventiv

20:45, 04.04.2024 - Adolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6, arestat preventivAdolescentul de 15 ani care a injunghiat un elev de la o scoala din Sectorul 6 a fost arestat preventiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?