Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbi emoţia, schimbi destinul

Publicat:

&"Cum ne putem schimba destinul&", se întreaba Lazarev în cartea &"Primul pas spre viitor – viitorului&" (Ed. Stanpress)? Simpla întrebare dezvaluie faptul sa noi avem posibilitatea de a ne schimba destinul. Avem posibilitatea sa ne întoarcem privirea de la sentimentul fatalitatii si al neputintei omenesti, ce poate fi trait în anumite situatii de viata, de tipul bolilor, al pierderilor, al tradarii, al umilintei, al injustitiei sau al fricii de toate acestea.

Ochii care privesc cu speranta ca pot misca…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investiția care va schimba destinul Europei: Se intra in competiție directa cu SUA, China și Japonia

00:20, 23.05.2024 - Actul european privind cipurile este pe cale sa ajute la atragerea unor investitii private cu o valoare de peste 100 de miliarde de euro in industria europeana de semiconductori pana in 2030, a declarat miercuri un oficial din cadrul Comisiei Europene, transmite Reuters, informeaza Agerpres.

Top 3 cele mai norocoase zodii in a doua jumatate a lunii mai. Lor li se schimba destinul

21:40, 10.05.2024 - Au noroc pe toate planurile cand se așteapta mai puțin, iar viața li se schimba considerabil in bine. Așa poate fi descrisa perioada urmatoare pentru trei zodii, care reușesc sa faca pași mici, dar importanți catre indeplinirea dorințelor.

Destinul lor se schimba magic in luna mai. 4 zodii dau de teancuri de bani și iubire pura

10:25, 03.05.2024 - Astrologii susțin ca exista anumite zodii care se remarca prin abilitatea lor de a renaște din cenușa precum pasarea Phoenix, adica de a se ridica puternic din mijlocul adversitaților și de a transforma provocarile in oportunitați. Aceste patru zodii sunt recunoscute pentru capacitatea de a se regenera…

VIDEO| Klaus Iohannis a semnat legea care va schimba destinul Romaniei: țara noastra devine mare jucator in Europa

14:16, 30.04.2024 - Legea privind energia eoliana offshore a fost promulgata, marți, de președintele Klaus Iohannis. Romania a intrat in linie dreapta catre producția de energie eoliana in largul Marii Negre, transmitea la inceputul lunii aprilie, ministrul Sebastian Burduja.

CEREREA DE ABȚINERE A JUDECATOAREI AR PUTEA SCHIMBA CURSUL CAZULUI Posibilitatea reluarii de la zero a procesului lui Vlad Pascu

12:45, 18.04.2024 - Este important sa se știe ca daca cererea de abținere va fi acceptata, intregul proces va incepe de la zero The post CEREREA DE ABȚINERE A JUDECATOAREI AR PUTEA SCHIMBA CURSUL CAZULUI Posibilitatea reluarii de la zero a procesului lui Vlad Pascu first appeared on Informatia Zilei .

Trei zodii feminine cu noroc la bani pana la finalul lunii aprilie. Li se schimba destinul

09:35, 06.04.2024 - Dupa o lunga perioada in care poate nu au știut ce iși doresc cu adevarat și s-au lovit de tot felul de provocari, lucrurile par ca sunt, intr-un final, in favoarea lor. Trei zodii feminine au parte de succesul la care au tot sperat, in special la capitolul bani.

Cum iți personalizezi mobilierul cu propriile creații DIY?

15:45, 02.04.2024 - Cum iți personalizezi mobilierul cu propriile creații DIY? De cele mai multe ori, piesele de mobilier achiziționate din magazinele de specialitate, sunt lipsite de personalitate. De ce sa te mulțumești cu o piesa simpla, cand o poți transforma intr-o opera personala? Un strop de creativitate, pasiune…


Ce parere ai despre aceasta stire?