Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbare de planuri! Cand si unde va fi inmormantata Bobbi Kristina

Publicat:

Fiica lui a murit! a incetat din viata weekendul trecut , inconjurata de familie, la nu mai putin de 6 luni dupa ce a fost gasita cu fata in jos in cada casei sale, in stare de inconstienta. Iar daca initial inmormantarea tinerei fusese anuntata pentru astazi, iata ca planurile s-au schimbat pe ultima suta de metri. Bobbi Kristina va fi condusa pe ultimul drum sambata, iar daca slujba funerara va avea loc in Georgia, acolo unde fiica lui a murit, trupul ei neinsufletit va fi transportat apoi, cu un avion privat, in . Familia a hotarat…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Simona Gherghe le sarbatorește zilele onomastice soțului și fiicei sale! Sfantul Gheorghe este o tradiție in familia lor: ”A patra generație...”

16:15, 23.04.2024 - Simona Gherghe iși sarbatorește fiica și șoțul! Astazi este ziua lor onomastica, astfel ca le-a transmis un mesaj impresionant. Se pare ca Sfantul Gheorghe este foarte important pentru ei, caci face parte din familia lor de multe generații! Mesajul prezentatoarei TV a fost o surpriza minunata pentru…

Fiica unui pacient care a murit la Spitalul Pantelimon: „Știu ca tatal meu a fost ucis”

14:10, 12.04.2024 - Fiica unui pacient mort la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti a dezvaluit, vineri, ce s-a intamplat cu tatal ei in perioada in care a fost internat pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI). La Spitalul Sfantul Pantelimon au inceput sa vina rude ale pacienților morți in perioada 4-7 aprilie…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Un moldovean a murit, dupa ce a fost impușcat la Paris: Familia tanarului de la Briceni cere ajutor pentru a-l repatria

11:45, 13.02.2024 - Un tanar de 28 de ani din Republica Moldova, care lucra ca taximetrist in Franța, Paris, a decedat, dupa ce a fost impușcat de doi barbați, care voiau sa ii fure mașina. Moldoveanul era originar din raionul Briceni. Astfel, familia acestuia solicita ajutor pentru repatrierea corpului.


Ce parere ai despre aceasta stire?