Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal în lumea teatrului - Un cunoscut critic teatral, acuzat de hărţuire

Publicat:

a dezvaluit in revista Apostrof ca a fost hartuita de criticul si profesorul universitar in peste 100 de SMS-uri, timp de doi ani. Si alte personalitati din lumea culturala au fost "victime". Printre acestea se numara: criticii teatrali , , regizorii si teatrologul iesean . , presedinte UNITER, a transmis ca este socat de aceste informatii, noteaza news.ro.

a scris in articolul din Apostrof: „Mesajele SMS au fost multe, in orice caz peste 100. Nu pot spune cu exactitate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in presa romaneasca: Un cunoscut fotograf s-a stins din viata. Avea doar 45 de ani

09:01, 22.04.2024 - Doliu in lumea sportului si a presei romanesti. Un cunoscut fotograf sportiv, Alexandru Hojda, s a stins la doar 45 de ani, lasand in urma lui un gol de nedescris. O veste tragica a socat comunitatea sportiva din Romania. Vestea trista se referea la trecerea in nefiinta a lui Alexandru Hojda, un fotograf…

Doliu in lumea filmului german! Peter Sodann, cunoscut din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, 'Tatort', a incetat din viata la 87 de ani

14:35, 07.04.2024 - Actorul german Peter Sodann, cunoscut in special datorita rolului sau din cel mai longeviv serial politist difuzat in Germania, "Tatort" ("Scena crimei"), a incetat din viata la varsta de 87 de ani, a anuntat duminica familia sa, transmite agentia DPA, citat de Agerpres.

Doliu in lumea filmului! Un actor cunoscut a fost gasit mort, dupa ce a fost acuzat de violența domestica / FOTO

22:35, 06.04.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un cunoscut actor a fost decoperit mort intr-o padure, la scurt timp dupa ce a fost acuzat de violența domestica. Cele mai noi informații cu privire la acest caz.

El a fost actorul roman care nu putea trai fara amor: Nevasta ma trimitea la altele sa mai scape de mine / Video

19:25, 01.04.2024 - El a fost actorul roman care nu putea trai fara amor: Nevasta ma trimitea la altele sa mai scape de mine / VideoActorul roman care nu putea trai fara amor. Ernest Maftei, cunoscut drept "Badia" in lumea filmului și teatrului romanesc, a fost unul dintre cei mai prolifici actori ai Romaniei, cu peste…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea muzicii: A murit George Nicolescu, cunoscut pentru melodia „Eternitate”

18:26, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani, informeaza news.ro. Artistul era cunoscut pentru melodia „Eternitate” dar și pentru hitul din 2002 „Cantec pentru sanatatea ierbii”, cu care a revenit in topurile muzicale romanești.

Doliu in lumea filmului: a murit un actor care ne-a facut sa radem in zeci de comedii/ Video

07:11, 29.02.2024 - Actorul american Richard Lewis a murit marti, 27 februarie, in urma unui atac de cord, la varsta de 76 de ani, au anuntat miercuri mai multe publicatii americane. El a murit "linistit la domiciliul sau din Los Angeles", au precizat acestea. Cunoscut mai ales pentru rolul sau din popularul serial…

GSP: Scandal monstru cu Adrian Mititelu. E acuzat ca a batut un avocat. Poliția confirma incidentul

14:00, 17.02.2024 - Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a fost acuzat de un avocat, Bogdan Grigore, ca l-a lovit și scuipat in centrul Craiovei. Victima i-a facut plangere penala, iar poliția confirma incidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?