Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal, după o glumă despre Holocaust

Publicat:

Scandal in . criticat dur dupa o gluma „abominabila” despre comunitatea roma. Spectacolul, intitulat , a fost lansat in ziua de Craciun, dar a primit o atentie sporita, dupa ce un clip a fost postat si distribuit online. Carr a spus in materialul sau: „Cand oamenii vorbesc despre Holocaust, vorbesc despre tragedia si oroarea celor 6 milioane de vieti evreiesti pierdute in fata masinii de razboi naziste. Dar nu mentioneaza niciodata miile de tigani care au fost ucisi de nazisti. Nimeni nu vrea sa vorbeasca despre asta, pentru ca nimeni nu vrea…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banii și poluarea: Barbații albi și bogați sunt cei mai mari poluatori din transporturile din Marea Britanie

00:50, 30.05.2024 - Potrivit unui studiu realizat de Institutul pentru cercetare in domeniul politicilor publice (IPPR), barbații albi și bogați sunt cei mai mari poluatori din transporturile din Marea Britanie, scrie The Guardian.

„Putin a venit in țara noastra la fel cum Hitler a intrat pe teritoriul altor națiuni”, spune Zelenski de Ziua Europei

15:05, 09.05.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit despre unitate și nevoia de a pune capat razboiului din țara sa, intr-un discurs susținut joi, 9 mai, in prezența președintei Parlamentului European, Roberta Metsola, relateaza BBC Rusia.Pe 9 mai, Uniunea Europeana și Ucraina sarbatoresc Ziua Europei,…

Copiii sunt manipulați de ambalajele „lipsite de etica” ale alimentelor nesanatoase pentru a le face pofta de dulciuri, sustine un raport britanic

07:55, 02.05.2024 - Potrivit unui studiu realizat de Action on Salt, un grup de experti in alimentatie cu sediul la Universitatea Queen Mary din Londra, companiile alimentare folosesc culori stralucitoare si personaje din desene animate intr-un efort „lipsit de etica" de a manipula copiii pentru a-i face sa doreasca dulciurile…

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Doi soți din Marea Britanie s-au trezit divorțați din greșeala, pentru ca un avocat le-a incurcat dosarul

18:30, 15.04.2024 - Un cuplu din Marea Britanie a divorțat din greșeala, dupa ce angajații unei firme de avocatura au dat un click greșit pe computer. Instanața a decis acum ca decizia de divorț nu poate fi anulata, relateaza The Guardian.

WhatsApp a redus limita de varsta pentru utilizarea aplicației

08:20, 13.04.2024 - WhatsApp, platforma de socializare deținuta de Meta, a redus recent limita de varsta pentru utilizarea aplicației in Uniunea Europeana și Marea Britanie de la 16 la 13 ani. Aceasta mișcare a generat critici din partea activiștilor pentru siguranța copiilor, conform The Guardian.

Manichiuristele din Marea Britanie cresc tarifele: vești proste pentru unele femei

13:30, 07.04.2024 - Peste 5.000 de manichiuriste din Marea Britanie se reunesc pentru a majora prețurile de luni, in ceea ce este etichetat drept „Ziua Naționala a Creșterii Prețului unghiilor”, relateaza BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?