Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal cu GALBENI şi LOGODNĂ între MINORI într-o COMUNITATE ROMĂ din Galaţi. Lămâia acuză: „E RUŞINE MARE dacă fata a avut batic pe cap.”

Publicat:

1455526805 Comunitatea romilor din Liesti a fost divizata recent de un subiect controversat: logodna minorilor.

Cazul unei logodne facute în urma cu doar câteva luni, între o fetita de opt ani si un baiat de sase ani a ajuns pe masa autoritatilor.

Doua familii de romi care sunt si vecini au ajuns la neîntelegeri din cauza acestei situatii. Chiar bulibasa, Vasilica Stanescu, a anuntat autoritatile despre grozavia si a convocat si staborul din localitate, conform viata-libera.ro.

“Am aflat de o fetita care a fost…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetat pentru comiterea infracțiunii de inșelaciune, reținut pentru 24 de ore

06:41, 29.05.2024 - Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pucioasa, au pus in aplicare doua mandate de percheziție domiciliara, in localitatea Liești, județul Galați, intr-un dosar penal privind savarșirea infracțiunii…

Filmul evenimentelor in cazul micuței Danka, fetița din Serbia care a fost ucisa. Cum au reacționat parinții cand au aflat vestea crunta

14:15, 04.04.2024 - Povestea micuței Danka, o fetița in varsta de doar 2 ani din Serbia, a avut un final dureros și șocant. Dupa zile de cautari disperate și speranțe, autoritațile au confirmat cel mai sumbru scenariu posibil și anume micuța a fost ucisa.

Bunicii care și-au terorizat cei cinci nepoți, timp de zece ani: „De ce ai mancat fara știrea mea? Nu mai suport sa iți aud vocea!“

13:35, 26.03.2024 - Cinci copii cu varste intre 10 și 17 ani au fost abuzați fizic și psihic de catre bunici, timp de zece ani. Unul dintre copii nu a mai suportat chinurile prin care trece și a mers la Poliție. Cazul este anchetat de procurori, la Galați.

Ciolacu a rabufnit dupa acuzațiile Opoziției in cazul Roșia Montana: „Chiar nu le e rușine?/Eu caștig un proces și nu las o datorie de miliarde de euro Romaniei și…”

14:55, 09.03.2024 - Aflat la Iași, premierul Marcel Ciolacu a raspuns, sambata, 9 martie, acuzațiilor venite de la nivelul USR, potrivit carora liderul PSD ar fi „manipulat bursa” prin declarațiile sale privind procesul Roșia Montana, șeful Executivului susținand ca nu a dat „nicio informație, nici un document din Guvernul…

O eleva a facut scandal intr-o școala din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

15:06, 05.03.2024 - O adolescenta de 13 ani a facut scandal intr-o școala din Galați. Eleva a aruncat cu obiecte in clasa in care se desfașurau cursuri și apoi a agresat doi adulți. Eleva a fost transportata la spital cu un echipaj al Ambulanței.


Ce parere ai despre aceasta stire?