Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarbatori de iarna: Fursecuri cu unt

Publicat:

Retete de Sarbatori: Fursecuri cu unt Mod de preparare Fursecuri cu unt

Sunt cele mai bune si cele mai simple fursecuri facute de mine.

Se mixeaza foarte bine untul impreuna cu zaharul, se aduaga vanilia si la final faina amestecata cu praful de copt.

Aluatul nu trebuie sa fie foarte moale nici tare. Daca este foarte moale mai adauam putina faina.

Poate fi modelat sau pus in tava cu posul.

Se coc cca 13-15 minute in cuptorul incins pana cand se rumenesc foarte putin pe dos. Au avut mare succes la colindatori si la pentru ca i-am lasat si lui o farfuriuta…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Pogacele cu cașcaval

09:11, 08.05.2024 - Pogacele sau idei de aperitive pe care poți incerca sa le faci acasa. Mini turte cu umplutura de branza sau cașcaval cu semințe presarate deasupra. Rețeta este foarte ușor de facut, așa ca iata de ce ingrediente ai nevoie.Pogacile sau turtele coapte cu umplutura pot fi servite in orice moment al zilei.…

Irina Loghin nu mananca miel de Paște. Ce rețete inedite face artista pentru sarbatori

09:51, 03.05.2024 - Carnea de miel, pe cat de frageda poate fi, mai ales daca este bine facuta, nu este intotdeauna pe placul tuturor. Se pare ca nici Irina Loghin nu mananca miel de Paște, astfel ca, marea vedeta a muzicii populare, are alte rețete inedite pentru sarbatori. Irina Loghin nu mananca miel de Paște, nici…

Retete de panettone. Cum sa faci cozonac italian acasa

09:11, 14.04.2024 - Cu aluat pufos, umplutura cu crema sau cu fructe, Panettone este nelipsit de pe masa de Paște. Te invațam pas cu pas rețeta pentru a face acasa cozonac Italian. Descopera rețete de panetrone.Ingredientele de baza sunt simple, insa modul de pregatire diferențiaza rețeta de panettone de o rețeta clasica…

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat si umplut

10:10, 17.03.2024 - Lasați-va seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se imbina armonios cu aromele intense ale baconului afumat, rasfațandu-va simțurile cu fiecare ințepatura de furculița in aceasta capodopera culinara. The post REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?