Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sârb prins în vamă cu sute de kilograme de canabis. Pe piața neagră s-ar fi vândut cu 9 milioane de euro

Publicat:

Un cetatean sarb, in varsta de 32 de ani, a fost prins duminica, la Punctul de Trecere a , cu 750 de kg de canabis, valoarea drogurilor pe piata neagra fiind de aproximativ 9 milioane euro. The post Sarb prins in vama cu sute de kilograme de canabis. Pe piața neagra s-ar fi vandut cu 9 milioane de euro appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUV cautat de autoritațile din Germania, indisponibilizat in Giurgiu

09:56, 20.06.2024 - Polițiștii de frontiera romani și bulgari din Giurgiu-Ruse au descoperit și indisponibilizat, pana la finalizarea cercetarilor, un autoturism tip SUV. Valoarea autoturismului, de aproximativ 250.000 lei, era aflat in atenția autoritaților din Germania.  Azi noapte, in Punctul de Trecere a Frontierei…

Traficant prins in flagrant in Braila cu peste 5 kg de canabis și rezina de canabis aduse din Spania

20:05, 24.05.2024 - Un traficant a fost prins in flagrant in Braila in timp ce ridica doua colete cu droguri trimise prin curierat din Spania. In colete se aflau 3,5 kilograme de canabis și 2 kilograme de rezina de canabis.

Cetațean strain prins cu 40 de kilograme de metamfetamina la intrarea in Romania

15:00, 24.05.2024 - Un șofer bulgar a fost reținut, dupa ce polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat l-au prins, joi, avand in camion aproximativ 40 de kilograme de metamfetamina (droguri de mare risc).„In Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - Vidin, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul…

Aproape 10 milioane de țigarete fara marcaj fiscal, oprite sa intre in țara; marfa valora peste 13 milioane de lei

11:01, 14.05.2024 - Inspectorii vamali și polițiștii de frontiera au descoperit la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu Magurele o cantitate de aproape 10 milioane de țigari care nu aveau marcaj fiscal. Marfa era depozitata intr-un camion inmatriculat in Bulgaria.

Un traficant a fost prins in flagrant, la Oradea, dupa ce a vandut 3 kilograme de droguri

23:40, 10.05.2024 - Naravul din fire nu are lacuire. Asta se poate spune despre un clujean de 31 de ani pe care polițiștii antidrog și procurorii DIICOT l-au prins joi, 9 mai, in flagrant delict, in Oradea, in timp ce ar fi vandut peste 3 kilograme de substanțe interzise.

Traficant prins in flagrant delict, in Oradea, dupa ce a vandut 3 kilograme de droguri

17:50, 10.05.2024 - Naravul din fire nu are lacuire. Asta se poate spune despre un clujean de 31 de ani pe care polițiștii antidrog și procurorii DIICOT l-au prins joi, 9 mai, in flagrant delict, in Oradea, in timp ce ar fi vandut peste 3 kilograme de substanțe interzise.

(VIDEO) Tutun ascuns sub podeaua unui vehicul, descoperit in PTF Giurgiu

14:45, 08.05.2024 - Politistii de frontiera din Giurgiu au descoperit 113 kg tutun ascuns intr-un loc special amenajat sub podeaua autoturismului. Ieri, in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare in țara, un bulgar de 28 de ani, la volanul unei mașini marca Mercedes Vaneo, inmatriculata…

Cetațean moldovean, la volanul unui camion incarcat cu produse falsificate de peste 5,5 milioane de lei, descoperit la Calarași

20:35, 17.04.2024 - Un camion incarcat cu zeci de mii de produse susceptibile a fi contafacute, in valoare de peste 5.500.000 de lei, a fost descoperit de polițiștii de frontiera in Punctul de Trecere a Frontierei Calarasi.


Ce parere ai despre aceasta stire?