Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sânziana nu mai e Buruiană! Vedeta a arătat extrem de sexy în rochia de mireasă!

Publicat:

 Sânziana nu mai e Buruiana! Din acest week-end, vedeta a devenit doamna Zuluf! Si nu a fost deloc o zi fara emotii sau lacrimi. Nu doar din partea mirilor ci si din partea socrilor.

Doamnelor si domnilor, Sânziana Buruiana s-a asezat la casa ei! Sânzi si alesul inimii ei, si-au unit destinele la Casa de casatorie a sectorului 1.

Mireasa a purtat o rochita gen printesa, cu un corset special si fusta ampla, pâna la genunchi, de culoare bleau cu insertii gri.

Sânziana Buruiana este însarcinata! Vedeta își cauta nași…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Lis a inceput sa-și vanda lucrurile din casa! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO

14:50, 20.04.2024 - Oana Lis a inceput sa iși vanda lucrurile din casa pe rețelele de socializare. Mesajele postate de soția lui Viorel Lis pe Facebook. Vedeta a dezvaluit ca are probleme mari de rezolvat in momentul de fața.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!


Ce parere ai despre aceasta stire?