Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sancţiunile economice împotriva statului Belarus au fost stabilite

Publicat:

au ajuns vineri la un acord privind sanctiunile economice impotriva statului Belarus, ca penalizare in urma obligarii unui avion al Ryanair sa aterizeze la Minsk pentru arestarea unui ziarist disident, au anuntat Ministerul austriac de Externe si trei diplomati, transmite Reuters.

Sanctiunile economice de amploare vor fi cea mai puternica reactie a UE de pana acum la aterizarea fortata a cursei Ryanair si arestarea jurnalistului disident, numita de UE drept piraterie de stat.

Restrictiile asupra sectorului financiar din Belarus, daca vor fi aprobatr de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia a anuntat ca a fost vizata de presupuse atacuri cibernetice ale Rusiei

19:31, 04.05.2024 - Polonia a anuntat ca a fost vizata de presupuse atacuri cibernetice. Acestea au fost atribuite unui grup rus numit APT28 – care ar mai fi vizat si Germania si Republica Ceha. Polonia a condamnat aceste atacuri, informeaza sambata Reuters. Ministerul de Externe polonez, intr-un comunicat postat pe site-ul…

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Netanyahu: „Ma voi opune din toate rasputerile la sancțiunile SUA”

19:05, 21.04.2024 - Dupa ce sambata, 20 aprilie, au aparut in presa informatii conform carora Statele Unite intentioneaza sa sanctioneze batalionul Netzah Yehuda pentru operatiunile in Cisiordania, premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca se opune oricaror astfel de decizii, transmite Reuters.Potrivit site-ului…

China a anunțat sancțiuni impotriva a doua entitați americane

18:05, 11.04.2024 - China a decis sa impuna sancțiuni impotriva a doua companii americane – General Atomics Aeronautical Systems și General Dynamics Land Systems – pe motiv ca au vandut arme insulei Taiwan, a transmis joi Ministerul chinez de Externe.  Sancțiunile cuprind inghețarea bunurilor mobile și imobile și a altor…

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Rusia cere arestarea și extradarea șefului serviciilor secrete ucrainene pentru 'atacuri teroriste'

06:35, 01.04.2024 - Rusia a anuntat duminica ca a cerut Ucrainei extradarea sefului Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) si a altor persoane care, in opinia sa, sunt implicate in "atacuri teroriste" pe teritoriul sau, noteaza AFP. Kievul a respins imediat aceste cereri, considerate "fara valoare" si "cinice", conform…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Rusia ia masuri dupa noul pachet de sancțiuni al UE: „Sunt acțiuni ostile”

15:50, 23.02.2024 - Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?