Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sănătate: Salate care curăță ficatul de toxine și dau energie

Publicat:

Majoritatea toxinelor din corp nu sunt suficient de concentrate pentru a fi periculoase și sunt eliminate in mod natural prin ficat, rinichi, plamani și piele. Pe de alta parte, organismul are nevoie de o revitalizare completa, de doua-trei ori pe an, de regula primavara și toamna. Salatele verzi cu papadie, cicoare, anghinare și rostopasca sunt remedii la indemana, capabile sa detoxifice. "Practic, curața ficatul. Sunt plante cunoscute pentru acțiunea lor tonica, depurativa. La fel de bun este și untișorul sau leurda, langa care putem sa alaturam o friptura", este recomandarea medicului Alice…

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

Joe Biden a semnat legea care obliga ByteDance sa vanda TikTok. Alternativa este blocarea serviciilor

09:15, 25.04.2024 - Legea SUA care ar putea duce la blocarea TikTok in America a fost semnata de președintele Joe Biden. Acest lucru inseamna ca ByteDance, compania chineza care deține TikTok, va trebui sa vanda rețeaua de socializare. Termenul limita este de maximum un an, iar in cazul in care ByteDance decide sa pastreze…

Servicii decontate pentru neasigurati in Planul National de Cancer, de la 1 iulie

11:50, 11.04.2024 - Valeria Herdea (CNAS): Servicii decontate pentru neasigurati in Planul National de Cancer, de la 1 iulie Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), dr. Valeria Herdea, a declarat joi, pentru AGERPRES, ca de la 1 iulie vor fi incluse servicii gratuite pentru pacientii neasigurati in…

Sanatate curata in Ținutul Buzaului. Elevii școlilor asociate UNESCO, implicați in protejarea biodiversitații

13:15, 09.04.2024 - Cu sprijinul Consiliului Județean Buzau, elevii celor trei Școli asociate UNESCO din județ au vizitat, vineri, mai multe obiective din Geoparcul UNESCO „Ținutul Buzaului” și au conștientizat cat de prețioase sunt aceste comori.   Geoparcul „Ținutul Buzaului”, al doilea Geoparc Internațional UNESCO din…

Vlad Dragulin: „Apa plata, sanatate curata!”

00:05, 15.03.2024 - O țara intreaga il cunoaște azi pe buzoianul Vlad Dragulin. El a devenit foarte cunoscut pentru felul in care ii imita pe Nelson Mondialu și pe Nicolae Guța in show-ul de la Antena 1, numit „In puii mei”. La scurt timp dupa acest rol, Vlad Dragulin a ajuns sa il interpreteze pe Malone in „Baieți … Articolul…

Prețurile, sub control: Guvernul promite energie și alimente mai accesibile pentru populație

15:00, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o inițiativa de imbunatațire a controlului prețurilor pentru energie, gaze și alimente. In urmatoarele saptamani, vom demara eforturi de stabilizare a prețurilor și combatere a inflației, a declarat premierul, la ședința guvernamentala. Lupta impotriva inflației Inflația…

Decizii impotriva traficului de stupefiante, la Guvern! 6 noi substanțe incluse in lista drogurilor de mare risc

16:21, 08.03.2024 - „Azi luam o decizie foarte importanta in lupta impotriva traficului de droguri. Este o masura care se adauga celor doua legi esențiale: Legea Anastasia care ii trimite la inchisoare pe cei care conduc drogați și fac accidente mortale. Plus Legea 2 Mai, trimisa la promulgare zilele trecute, ce prevede…

Motivul pentru care corpul vapoarelor este vopsit in roșu: culoarea are un scop funcțional, nu estetic, așa cum majoritatea ar fi crezut

02:10, 05.03.2024 - Tradiția vopsirii corpului navelor in roșu are radacini adanci, datand de mii de ani, inca din vremea civilizațiilor marine antice, precum Cartagina și Grecia. In acele timpuri, navele erau predominant construite din lemn, iar pigmentul roșu servea mai mult un scop funcțional decat estetic. Marinarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?