Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sam Worthington a fost arestat în Georgia

Publicat:

Actorul american , starul din 'Avatar', a fost arestat, la sfarsitul saptamanii trecute, in statul american Georgia, dupa o altercatie intr-un bar.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

O iubire paguboasa - Povestea militarului american arestat in Rusia

18:00, 08.05.2024 - Militarul american Gordon Black, care este arestat in orasul rusesc Vladivostok cel putin pana la 2 iulie, a fost acuzat oficial de furt de natura sa provoace pagube semnificative, conform deciziei tribunalului rus, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Cum a fost arestat un soldat american in Rusia

14:05, 07.05.2024 - Un soldat american retinut in Extremul Orient rus a fost arestat pentru "furt" si plasat in detentie pana pe 2 iulie, a anuntat marti tribunalul din Vladivostok insarcinat cu acest dosar, informeaza AFP, conform Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia. MAE rus: "Nu are legatura cu spionajul sau cu politica"

11:00, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia

10:50, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

Un roman arestat in SUA, banuit ca face parte dintr-un grup de crima organizata. Complicea sa, tot romanca

13:15, 02.04.2024 - Un barbat despre care poliția din Oakwood spune ca facea parte dintr-o organizație criminala romaneasca a fost arestat in data de 26 martie, fiind acuzat de furturi de telefoane mobile in tot statul Georgia.

Prima executie in Georgia, din ultimii 4 ani: Willie James Pye a fost condamnat la moarte dupa ce și-a violat și ucis fosta iubita

11:15, 21.03.2024 - Statul american Georgia a procedat miercuri la prima sa executie dupa 2020, cea a unui american condamnat in 1996 la pedeapsa capitala pentru rapirea, violarea si uciderea fostei sale partenere, relateaza AFP.

Incident la discursul lui Joe Biden: Tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost arestat

10:26, 08.03.2024 - Un incident de securitate a perturbat discursul lui Joe Biden despre Starea Uniunii iar tatal unui militar american ucis in Afganistan a fost reținut de forțele de ordine. Tatal unui pușcaș marin american care a fost ucis pe aeroportul din Kabul din Afganistan in 2021, cand America se retragea din…


Ce parere ai despre aceasta stire?