Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salma Hayek, lipsită de inhbițiii la 56 de ani. A apărut cu lenjeria intimă la vedere la premiera unui film

Publicat:

a lasat inhibițiile la o parte pentru premiera filmului s din Miami. Actrița latino a purtat o ținuta din plasa, complet transparenta, care i-a lasat la vedere lenjerie intima, punandu-i in evidența fizicul de invidiat.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Carlos Martinez vorbește in premiera despre colaborarea cu Simona Halep

14:40, 21.03.2024 - Simona Halep a fost invinsa de Paula Badosa la revenirea pe terenul de tenis (dupa scandalul de dopaj in care a fost implicata), la WTA Miami, iar fosta lidera mondiala a anunțat ca va fi antrenata de Carlos Martinez Comet.

Lenjeria intima ideala? Vezi ce modele sunt confortabile și care ți se potrivesc anume ție

07:36, 21.02.2024 - Cum sa alegi lenjeria intima care sa fie comoda, sa iți placa vizual și sa te faca sa te simți increzatoare! Continue reading Lenjeria intima ideala? Vezi ce modele sunt confortabile și care ți se potrivesc anume ție at Tabu.

de ce Superman poarta lenjeria intima pe deasupra costumului?

09:51, 19.02.2024 - Superman, un simbol iconic in lumea eroilor fictivi, continua sa fascineze și sa starneasca curiozitatea chiar și fara a fi necesar sa fii un admirator al benzilor desenate sau filmelor de supereroi. In special, o intrebare veche de decenii persista și genereaza dezbateri aprinse: motivul pentru care…

O intrebare veche persista și genereaza dezbateri aprinse: de ce Superman poarta lenjeria intima pe deasupra costumului?

08:06, 19.02.2024 - Superman, un simbol iconic in lumea eroilor fictivi, continua sa fascineze și sa starneasca curiozitatea chiar și fara a fi necesar sa fii un admirator al benzilor desenate sau filmelor de supereroi. In special, o intrebare veche de decenii persista și genereaza dezbateri aprinse: motivul pentru care…


Ce parere ai despre aceasta stire?